SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Már a UPC-nél is elérhető az HBO GO

Dátum: 2014-07-24 14:16:56   |  hír
Szerző: dorka
A UPC digitális kábeltévé előfizetői mától több mint 1800 órányi prémium filmet és sorozatot nézhetnek bármikor, korlátlanul akár az otthonuktól távol is, az HBO GO szolgáltatással.

Az online filmtár használatához az előfizetők akár egyszerre négy különböző eszközt is beállíthatnak, melyek közül kettőn akár különféle tartalmakat is nézhetnek egy időben. Így a család tagjai egyénileg is szabadon válogathatnak az HBO csatornáinál még bővebb és folyamatosan frissülő filmtár tartalmaiból, melyek nagy része exkluzívan csak az HBO GO-n érhető el. Olyan új mozisikereket is megtalálhatnak itt, mint pl. a Thor: Sötét világ vagy a Croodék, illetve az HBO sikersorozatainak, köztük a Trónok harca, a True Blood, A törvény nevében, a Társas játék vagy a Terápia évadai. A rendszer személyre szabott tartalomajánlókat küld a regisztrált előfizetőknek, illetve kedvenc lista összeállítását is lehetővé teszi.

hbogo400
Kép forrása: www.arsthanea.com

Az új szolgáltatás elindításáról szólva Severina Pascu, a UPC vezérigazgatója elmondta: „Ügyfeleink egyre inkább igényt tartanak annak a lehetőségére, hogy a legjobb video tartalmakat bármikor és bárhol élvezhessék, akár a szabadban vagy utazás közben is. Az HBO GO szolgáltatással ők dönthetik el, hogy éppen hol, mikor és milyen képernyőn néznek meg egy jó filmet vagy sorozatrészt. Az HBO GO elindítása is része a UPC azon törekvésének, hogy rugalmasabban használható szolgáltatásokat és több mobilitást biztosítson ügyfeleinek.”Hozzászólások

comments powered by Disqus