SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Megújul a DoQ

Dátum: 2015-04-01 17:00:46   |  hír
Szerző: dorka
Április elsején megújult arculattal és műsorkínálattal, HD minőségben jelentkezik a DoQ. A csatorna mostantól magyar, cseh, román és angol nyelven is elérhető.

Tematikus napokkal érkezik az átalakult DoQ. Azt új műsorstruktúra szerint a legfrissebb premierek a 21:05-ös idősávban mutatkoznak be a csatornán történelem, tudomány, háború, titok, szórakozás vagy éppen vallás témakörben. A programváltozást jól tükrözi az új szlogen is: Sorozatok újratöltve! A doqmentumfilmek új generációja!

A minden eddiginél izgalmasabb, egész estés filmeket, valamint több órás premiermaratontis kínáló csatornát a nézők április 1-től HD minőségben élvezhetik. Olyan – játékfilmes technikával – készült sorozatok kerülnek műsorra, mint például a Róma: Egy birodalom tündöklése és bukása, a Különleges vonatok, az Emberi fegyver, az Elveszett világok,Az igazság nyomában, vagy Az istenek összecsapása.

A külsejében és tartalmában is megújult DoQ magyar, cseh, román és angol nyelven is elérhető.   Címkék: DoQ csatorna megújul 

Hozzászólások

comments powered by Disqus