SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

MinDig TV boltlista

Dátum: 2009-01-12 22:49:22   |  

Az alábbi listában a P-Sat Hungary Kft. azon partnerei találhatóak, akiknek az üzleteiben megvásárolhatók a MinDigTV vételéhez szükséges készülékek, valamint antennák, továbbá megvásárolható a Terra+ kártya a HírTV és ATV vételéhez.

Az itt felsorolt üzletek nem "csak" műszaki boltok, de szaktanácsot is tudnak adni, valamint szükség esetén telepítést is vállalnak.

Az üzletekben keresse az itt is látható matricával ellátott készülékeket. Az ilyen matricával ellátott vevők az Antenna Hungária által jóváhagyott készülékek, amelyek garantáltan működnek a szolgáltatással.

Természetesen lehet olyan készülék is, amelyiken nincs ilyen matrica, és mégis alkalmas a vételre.

Sajnos több olyan berendezéssel is találkoztunk, amelyiken egy kis ráragasztott cetlinre az van írva, hogy: "A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételére" és mégsem működik tökéletesen. A fenti szöveget egy 2008. novemberi rendelet értelmében kell felragasztani, de annak valódiság tartalmát senki nem ellenőrzi és nem szankcionálja.

Ha biztosra akar menni és nem szeretne kellemetlen meglepetéseket, akkor azt javasoljuk, hogy olyan készüléket válasszon, amelyen az itt is látható MinDig TV matrica található.

Az egyik legjobb ilyen készülék az Optibox T1000 HDCX, amely 100%-ban megfelel a követelményeknek, használható hozzá a Terra+ kártya és az ára is kiváló. Az Optibox T1000-et keresse a listán található szaküzletekben, vagy rendelje meg online és az egész ország területén kiszállítjuk.

A boltlista megtekintéséhez katt ide (pdf)