SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Mindig TV Veszprémben és Vácott

Dátum: 2012-07-28 17:06:04   |  
Az Antenna Hungária Zrt. 2012. július 25-én elindította a digitális földfelszíni televíziós sugárzást Veszprémben és Vácott, így a két városban is teljes MinDig TV és MinDig TV Extra digitális tévés kínálat.

Az Antenna Hungária Zrt. 2012. július 25-én elindította a digitális földfelszíni televíziós sugárzást Veszprémben és Vácott.

Veszprémben az adó a városközponti Kossuth utcában a toronyház tetején található, a MinDig TV és MinDig TV Extra programjai az UHF 64-es, 29-es és 61-es csatornákon érhetők el a megyeszékhelyen. A MinDig TV Extra Családi csomagja korábban egyáltalán nem volt elérhető a városban, a mai naptól tehát a veszprémi lakosok akár a teljes 31 csatornás tévés kínálatot is igénybe vehetik.

Vácott az adó a Jávorszky Ödön Kórház területén található a város keleti részében, a MinDig TV és MinDig TV Extra programjai az UHF 38-as, 55-ös és 62-es csatornákon érhetők el a városban.
A MinDig TV ingyenesen elérhető programjait, valamint a MinDig TV Extra Alapcsomagját sugárzó adók száma a mai bővítéssel 57-re, míg a MinDig TV Extra Családi csomagját sugárzó telephelyek száma 47-re emelkedett.

Forrás: mindigtv.hu



Hozzászólások

comments powered by Disqus