SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Október 1-jén indul az RTL II

Dátum: 2012-09-12 12:36:36   |  
Elmondása alapján az RTL II nem más, mint egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely a prémium sajátgyártású műsorok mellett a világ sorozatkínálatának legjavából válogat.

Ami biztosan lesz: Legyen Ön is Milliomos, Forrónyomon, Híradó, Heti Hetes, Szombat esti láz és I love Gjoni. A magyar műsorokon túl Magyarországon még be nem mutatott, külföldi sorozatokból is válogathatnak majd a nézők. Jön Christian Slater főszereplésével az Elfelejtve (The Forgotten) című sorozat, a Jerry Bruckheimer által jegyzett Életre-halálra (Chase) című krimi. A nagy svindli (White Collar) és Steven Spielberg sorozata a Terra Nova. Ed O’Neill visszatér az Emmy- és Golden Globe-díjas Egy rém modern családban (Modern Family). A végső akarat (Elveda Derken) című török sorozatban egy anya szívbemarkoló történetét követhetjük majd napról-napra.

 
 
Kép forrása: rtl2.hu

Aki október elsejéig nem bír várni, az egy napot nyerhet az RTL II élmény megtapasztalása terén, ugyanis szeptember 30-án RTL II napot tart az RTL Klub, ahol ízelítőt vagy önálló epizódokat láthatnak a nézők a feljebb említett műsorok egy részéből. 19:00-kor az I love Gjoni c. műsorral indul az RTL Klubon az este, majd 20:00-kor az X-Faktor - A Tábor, ezt követően 22:05-kor pedig a Heti Hetes új adása lesz majd megtekinthető.
 
További információk az új csatornáról a www.rtl2.hu honlapon.

 



Címkék: RTL Klub RTL II 

Hozzászólások

comments powered by Disqus