SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Októbertől már 55 csatorna a MindigTV kínálatában!

Dátum: 2014-08-14 12:39:42   |  hír
Jelentősen kibővül október 1-jével a digitális földfelszíni tévés kínálat - az új multiplexek elindításával összesen már 55 tévéprogram érhető el.

Az Antenna Hungária folytatja a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások fejlesztését, a MinDig TV Extra szolgáltatás 2014. október 1-jétől újabb két – D és E jelű – DVB-T multiplex elindításával 22 teljesen új csatorna vételét biztosítja az előfizetők részére.
Ezzel immár 55 tévécsatorna műsora fogható tető- vagy egyes helyeken szobaantennával, melyek össznézettsége meghaladja a 80 százalékot.

A D jelű multiplexen összesen 13 új csatorna elindításával az Antenna Hungária jelentősen kibővíti a MinDig TV Extra szolgáltatás Alap- és Családi csomagját. Az új országos multiplex a korábbi hálózatokkal (A, B és C jelű multiplexek) megegyező, 99%-os lakossági lefedettséggel rendelkezik, a csatornákat ugyanúgy 90 telephelyről sugározza a társaság.

Az Alapcsomagot illető legjelentősebb változás, hogy a Családi csomagból átkerülnek ide a Super TV2 és RTL II programok, a SportKlub helyett bekerül a DIGI Sport 1 csatorna, illetve a Sláger TV (korábbi Nóta TV). Így az alapcsomagban összesen 24 csatorna lesz elérhető a jelenlegi 19 helyett. A Családi csomagból kikerül az Universal Channel és a History Channel, ezzel párhuzamosan viszont olyan közkedvelt és előfizetőink által is igényelt csatornákkal bővül a kínálat, mint például a FOX, Paramount Channel, Filmbox, Discovery Channel, TLC, Viasat6 és Viasat History. Így a Családi csomaggal elérhető csatornák száma 34-ről 44-re nő.

Az E jelű multiplexen négy különböző kiegészítő csomagban összesen kilenc új, többségében ismeretterjesztő, sport- és filmcsatornát indít a cég, mely minicsomagok az Alap- vagy Családi műsorcsomagra történő élő előfizetés mellé választhatók. A kiegészítő csomagok havidíja az első három hónapban rendre 499 Ft, majd 699 Ft. Az E jelű multiplex lakossági lefedettsége a jelenlegi kiépítésben a többi hálózattól eltérő lesz, a programokat 35 telephelyről sugározza a társaság.

Amennyiben nem látja az új csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévén. Az E jelű multiplex esetében javasoljuk, hogy ellenőrizze a vételi lehetőségeket a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon, a lefedettségről további felvilágosítás kapható az ügyfélszolgálati telefonszámokon is (1211, 06-80-90-99-00).

A jelentősen kibővülő kínálat miatt változnak a szerződéses feltételek és a havidíjak, a módosított ÁSZF megtalálható a www.mindigtvextra.hu honlapon.

mindigtv_csatornak

A csatornabővítés mellett a havidíjak is változnak. Az alapcsomag havidíjadíja 300 Ft-al, a család 400 Ft-al emelkedik októbertől. További részleteket erről itt olvashat.

Jelenleg is kapható előre fizetett prepaid kártya, mely 12 hónapra előre kifizetett Alapcsomagot tartalmaz.Hozzászólások

comments powered by Disqus