SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Érkezik a Stahl TV

Dátum: 2012-11-15 10:36:54   |  hír
Stahl Judit, a televíziós gasztroműsorok hazai meghonosítója november 26-tól a FEM3 képernyőjén! Egy egyedülálló együttműködés eredményeképpen a TV2-csoport női csatornáján elindul a Stahl TV, amely hétköznap délutánonként, Judit ajánlásával kezdő és gyakorlott konyhatündérek számára kínál tematikus programokat.

ovember 26-tól minden hétköznap 15-19 óra között olyan tematikus gasztroblokkal jelentkezik a megújult FEM3, melyet Stahl Judit válogatott össze a nézőknek.

 A műsorvezető tíz éve cserélte a híradózást fakanálra, és több mint háromszáz saját adás után úgy érzi, elég időt töltött a konyhában, hogy most ő válogassa össze az „alapanyagokat” a nézők számára egy több órás gasztronómiai utazáshoz. Mindez egy speciális együttműködés keretében valósul meg a TV2 Csoport csajban nagy csatornáján, melynek profiljába tökéletesen illeszkedik a Judit által képviselt stílus.
 
"Olyan műsorokat gyűjtöttem össze, melyek nemzetközi viszonylatban is trendinek, újszerűnek számítanak a gasztronómiai műsorok között. Számos ismert sztárszakács feltűnik majd, de nem ez volt az egyetlen szempont a műsorblokk összeállításánál, hanem az is, hogy jót és izgalmas módon főzzenek ."– árulta el Stahl Judit.
 
 
Az egyedi arculattal képernyőre kerülő Stahl TV-t Judit közreműködésével készült, különleges promók vezetik majd fel. A műsorblokk havonta új műsorokkal, új témákkal, mindig változatos tartalommal jelentkezik a FEM3-on. Az első hetek műsorblokkjának kezdő eleme a 15 órakor kezdődő ÖT-letes finomságok, ahol minden epizódban adott 5 hozzávaló, melyből többféle könnyen elkészíthető étel készül. 15:35-től látható.
 
A mesterszakács titkai című sorozat: az elismert amerikai televíziós szakács, Anne Burrell leghíresebb műsorának segítségével bárki megtanulhatja elkészíteni kedvenc éttermi ételeit - a saját konyhájában. 16 órától a Torták ásza, Duff Goldman veszi át az uralmat a konyhában. Duff Baltimore legnevesebb édességgyárának büszke tulajdonosa, aki csapatával a cukrászat remekműveivel kápráztatja el a csodás tortákért rajongó vendégkörét.
17 órától még mindig az éd es élvezeteké a terep. Az Esküvői tortacsodák epizódjaiban a cukrászat nagymesterei olyan remekműveket varázsolnak az esküvői asztalra, amelyek a menyasszonyi torta kreatív újraértelmezései. 18 órakor kezdődik a Muffinozók, melyben két üzletasszony, Heather és kolléganője, Lori igyekszik felvirágoztatni édességboltjuk esküvői részlegét.

Forrás: TV2



Hozzászólások

comments powered by Disqus