SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Őszi arculatváltás az MTV csatornáin

Dátum: 2013-10-06 21:14:47   |  hír
Szerző: dorka
Örülhetnek a fiatalok, az újítások a social media generációnak kedveznek leginkább, hiszen a képernyőn feltűnő social tagek és a letisztultabb csomagolás proaktív tévézésre ösztönzi majd a fiatalokat.

Nem csupán az MTV Hungary, de annak testvércsatornái, így többek között a nagy múltú VH-1 is megújult arculattal köszönti október elejétől a nézőket az egész régióban. Ennek részeként a jól ismert MTV logó mérete is változáson esett át, melynek köszönhetően kisebb, modernebb lett a kiírás. Az átláthatóságot friss betűtípusok, és letisztult színpaletta segíti, az eddig jól ismert árnyalatok eltűntek, a helyüket új animációk vették át.

Az MTV Hungary a fiatal korosztály igényeinek megfelelően az egyes sorozatok alatt futó betétdalok címeinek és előadóinak állandó kiírásával tájékoztatta a nézőket, ami az új arculattal egyszerűbb és áttekinthetőbb formát kap.

A teljes régiót érintő változások, azaz a logó méretezése, a letisztult stílus további fontos változásokkal járnak. Hiszen októbertől bevezetésre kerülnek az MTV műsorán feltűnő URL-ek és social tagek, amelyek a Twitteren és Facebookon nevelkedett generáció igényeit kiszolgálva teszik interaktív élménnyé a tévézést.Címkék: MTV VH1 megújulás csatorna 

Ezt olvasta már?

Indul az M5 teszt sugárzása

Hozzászólások

comments powered by Disqus