SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

További településeken vált digitális tévézésre a Telekom

Dátum: 2015-07-17 17:10:45   |  hír
Szerző: balazs
A Telekom telekommunikációs hálózatán végzett korszerűsítési folyamat újabb fontos állomáshoz érkezett. A sat.hu webáruházában megrendelhető Medialink Combo vevőkészülékkel problémamentes digitális vétel biztosítható az átállást követően.

A vállalat – az elmúlt hónapokban végzett folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően – nyár végétől kiváló minőségű, kódolatlan digitális kábeltelevízió-szolgáltatást vezet be a meghatározott településeken elérhető analóg kábeltelevíziós előfizetéssel rendelkezők számára.

A helyi tévécsatornákat nem érintő, fokozatosan végrehajtott váltás a meglévő szolgáltatások havi díjában és csatornakínálatában nem jelent módosulást – vagyis az érintettek változatlan áron lényegesen jobb minőségben tévézhetnek. A digitális televíziózás amellett, hogy látványos kép- és hangminőség-javulást tesz lehetővé számukra, többek között elektronikus műsorújságot valamint gyerekzárat is biztosít. Így miközben a televízión keresztül is lehet műsorújságot lapozgatni, a kiskorú gyermekek biztonságos televíziózásáról is gondoskodhatnak a szülők.

Az EUROscart, vagy RCA csatlakozóval ellátott (hagyományos képcsöves) tévékészülékkel rendelkezőknek megfelelő jelátalakítóra, azaz – a televízióhoz szakember segítsége nélkül is csatlakoztatható – médiakonverterre van szükségük, amelyet a Telekom díjmentesen juttat el az érintett analóg ügyfeleknek. Ha pedig valaki több készüléken is szeretné nézni a kódolatlan digitális kábeltelevízió szolgáltatást, és nincs digitális jelátalakítós DVB-C tuneres tévékészüléke, akkor a Telekom ügyfélszolgálatán, vagy webes felületén keresztül további médiakonvertert is vásárolhat. Természetesen a jelátalakító beszerzése helyett a régi készülék korszerű (DVB-C tuneres) tévére cserélése is megoldás lehet.

Alternatívaként ajánljuk a sat.hu webáruházának kínálatában megtalálható, rendkívül sokoldalú, így a Telekom új digitális kábeltelevízióinak vételére is alkalmas Medialink Combo vevőkészüléket, amely a digitális kábeltévék (DVB-C), a digitális műholdas televíziók (DVB-S2) és a digitális földfelszíni sugárzású adók (DVB-T2) vétele mellett internetalapú, úgynevezett IPTV csatornákat is képes megjeleníteni. Kártyaolvasójának és CI modulfogadójának köszönhetően a Medialink Combo berendezése Telekom augusztus 1-től elérhető, kódolt digitális műsoraival is gond nélkül megbirkózik. A készülék különlegessége, hogy internetes applikációi többezer tematikus tévécsatorna vételét biztosítják – előfizetés nélkül, ingyenesen! A sat.hu webáruházában – ingyenes házhozszállítás mellett – megrendelhető Medialink Combo készülékről további információk az alábbi linken olvashatók:

Medialink Combo vevő (DVB-S2/DVB-T2/DVB-C/IPTV)

A Telekom augusztus1-jétől kezdődő, körzetektől függően különböző időpontokban végrehajtott digitális átállása azokat is érinti, akik az IPTV szolgáltatás mellett két vagy akár több tévékészüléken, további havi díj nélkül vesznek igénybe analóg szolgáltatást. Nekik, ha megfelelő (Magyarországon forgalmazott „lapos” televíziók döntő többségében rendelkezésre álló digitális jelátalakítós, DVB-C tuneres) tévékészülékkel rendelkeznek, érdemes mielőbb, még augusztus előtt behangolni az új digitális csatornákat a tévékészülék leírásának megfelelően.

A meglévő IPTV előfizetéshez külön havidíj ellenében további set top boxot is lehet rendelni a Telekomnál, így későbbiekben is kiváló minőségben lehet élvezni a háztartásban lévő minden tévékészüléken a díjcsomagban lévő kínálatot.

A digitális átállással kapcsolatos részletes információ, ütemezés 2015. július közepétől lesz elérhető a www.telekom.hu/digitalisleszek oldalon.

Doga

forrás: www.telekom.huHozzászólások

comments powered by Disqus