SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Triplázó szombat indul a DoQ műsorán

Dátum: 2015-05-30 20:44:37   |  hír
Szerző: dorka
A dokumentumfilmek új, szórakoztató dimenzióját nyitja meg a DoQ csatorna széleskörű műsorkínálatával, a május 30-tól minden hónap utolsó hétvégéjén jelentkező Triplázó szombattal.

a 3x3 órás, hétvégi maratonok során a történelmi, tudományos, háborús, misztikus és vallásos sorozatok újdonságaival ismerkedhetnek meg a tévénézők. Május hónap utolsó szombatján a Megakatasztrófák, Egy birodalom felépítése és Az Univerzum című sorozatok 3-3 epizóddal jelentkeznek 14:00-től este 23:00-ig, igényes szórakozást nyújtva az egész családnak.

Mely bolygókon hullik gyémánt és sav az égből? Léteznek földönkívüliek a Tejútrendszerben? Az Univerzum című sorozat a végtelen világegyetem titkait tárja fel, igazi tudományos csemegét nyújtva a csillagászat rajongói számára.  

Az Egy birodalom felépítése című tudományos sorozat az ókor mérnöki és építészeti vívmányait mutatja be: a római birodalom történetével foglalkozó első epizódot 4 Emmy-díjra jelölték, amiből kettőt meg is nyert. 

Mi történne, ha a közeljövőben olyan globális katasztrófákkal kellene szembenéznünk, mint amilyenek évszázadokkal vagy évezredekkel ezelőtt sújtották bolygónkat...? Képesek lennénk megbirkózni a helyzettel? A Megakatasztrófák ennek jár utána. Hozzászólások

comments powered by Disqus