SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Válogatottakkal erősít az M4 Sport

Dátum: 2015-09-15 16:51:27   |  hír
Szerző: doga
A Bajnokok Ligája közvetítésekre a magyar labdarúgó-válogatottól igazol szakértőket az M4 Sport.

Gera Zoltán, Juhász Roland, Hajnal Tamás és Szabics Imre is értékel majd. A Bajnokok Ligája mostani idényében kedden és szerdán is élőben közvetít az M4 Sport, emellett a játéknapok végén összefoglaló várja a szurkolókat, illetve egy másik mérkőzés felvételről lesz látható.

A csatorna Sport7fő című műsorában elhangzott, hogy a legrangosabb európai kupasorozat játéknapjain Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Juhász Roland, valamint Szabics Imre is értékel majd. Gera és Szabics kedden a Manchester City-Juventus, Hajnal és Juhász pedig szerdán az AS Roma-Barcelona összecsapáson debütál – írja az MTI.

Gera Zoltán elmondta, továbbra is a spanyolok fölényét várja a Bajnokok Ligájában, de bízik benne, hogy ezúttal az angol csapatok is odaérnek majd a végjátékra. Juhász Roland hozzátette, Barcelona-szimpatizánsként bízik a katalánok címvédésében.

A Bajnokok Ligája mostani idényében kedden és szerdán is élőben közvetít az M4 Sport, emellett a játéknapok végén összefoglaló várja a szurkolókat, illetve egy másik mérkőzés felvételről lesz látható.

Doga

Forrás: www.mmonline.hu



Címkék: M4 Sport MTVA 

Ezt olvasta már?

A VB-n is szigorít a FIFA

Hozzászólások

comments powered by Disqus