SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Véget ért az ECEBE

Dátum: 2012-09-22 15:04:59   |  hír
Szeptember 17. és 19. között megrendezésre került az első, a nagyközönség előtt is nyitott Közép- és Kelet-Európai Broadband Kiállítás, az ECEBE. A kiállításra a szakma és a végfelhasználók is kíváncsiak voltak, a standoknál érdeklődők köre sokszínű volt, a külföldi hotelüzemeltetőtől a hazai rádióamatőrökig mindenki képviseltette magát a rendezvényen.

A kiállítók készséggel válaszoltak minden felmerülő kérdésre, ismertették termékeiket és a legújabb technológiákat az érdeklődőkkel. A kiállítói skála is tág volt, az informatikai munkaerő-kölcsönzéssel és szoftverekkel foglalkozó Gamaxtól, a mindenki által jól ismert National Geographic Channelen, valamint a horgász- és vadászcsatornán, a PV TV-n át, egészen a kábelTV-s rendszerekkel és termékekkel foglalkozó HFC Technics-ig, vagy a kábeltelevíziós rendszereket építőelemekkel ellátó, és a digitális technológia vívmányaival foglalkozó KT-Electronic-ig számos cég jelen volt standjával az eseményen.

 
 
Természetesen a sat.hu és partnercégei is a kiállítók között voltak, egy közös, hatalmas standdal képviseltették magunkat az ECEBE-n. A látogatók olyan újdonságokkal is találkozhattak a standnál, amelyek még kereskedelmi forgalomba sem kerültek, megjelenésük pár hónapon belül várható, így tényleg a legújabb technológiák és termékek várták a nézelődőket. Arra is lehetőség volt, hogy a sat.hu külföldi partnercégei esetében magukat, a cég képviselőit kérdezzék a jelenlévők. A spanyol Engel standjánál a cég export értékesítéséért felelős Guillem Rio, a német Spaun képviseletében Marcel Thunig üzletfejlesztés-felelős várta a kérdéseket és mesélt a termékekről, így a résztvevők első kézből, biztos forrásból értesülhettek a két cég újdonságairól. Az Engel esetében a legnagyobb érdeklődés az analóg (Digicompact) és a digitális (Digicompact +) fejállomásokat övezte, a Spaun esetében a mérőeszközökre és multiswitchekre irányult a legtöbb figyelem.



A sat.hu partnercégei között a Technisat is saját standdal rendelkezett, itt a legújabb set-top-boxokat ismerhették meg a látogatók. Az Alphasonic, a számítástechnikai kiegészítők népszerű hazai forgalmazója zárta a partnercégek sorát. A P-Sat Hungary Kft., ahogy azt korábban is beharangoztuk, az Amiko és Synaps újdonságra helyezte a fő hangsúlyt, de emellett számos más márka dekóderei, sat finderek, műholdvevőfejek, fejkapcsolók és más érdekességek is vitrinbe kerültek. Posta Tibor, a cég ügyvezetője pedig töretlen lelkesedéssel várta a látogatókat és a kérdéseket mind a három nap. A P-Sat azon partnerei között, akik előzetesen kitöltötték a cég kérdőívét, a hétfői sat.hu partnertalálkozó keretein belül egy Galaxy S III is gazdára talált. A standokon túl ugyanis több előadás színesítette a programot.

A kiállításon készült fotók itt tekinthetők meg. 



Hozzászólások

comments powered by Disqus