SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

WebOS 2.0-s funkciókhoz juthatnak az LG tévék

Dátum: 2015-09-07 13:27:53   |  hír
Szerző: doga
Az LG az okostelevíziók frissítése terén egyedülálló gesztust gyakorolt a felhasználók felé.

A dél-koreai gyártó úgy döntött, hogy az első generációs webOS-t futtató televíziók tulajdonosai is megkapják egy ingyenes frissítés keretében a webOS 2.0 négy legfontosabb funkcióját (My Channels, Quick Settings, Input Picker, Live Menu). A funkciók biztosítják egy intuitívabb kezelőfelület használatát, valamint lehetővé válik a kényelmesebb gyors hozzáférés és a rövidebb startidők üzemmódok elérése, továbbá a különböző alkalmazások közötti váltások is gyorsabban történnek.

Lee In-kyu, a dél-koreai cég alelnöke és az LG Home Entertainment televízió- és monitorrészlegének vezetője kijelentette, hogy ügyfeleiknek a legjobb felhasználói élményt akarják kínálni az okostévék teljes életciklusán keresztül. Ekkora méretű ingyenes frissítés még nem történt az okostelevízió-ágazatban, és büszkék arra, hogy új távlatokat nyithatnak a tévétulajdonosok előtt.

A My Channels segítségével a nézők a Start menüben tárolhatják el a kedvenc televízióadóikat, így azokat bármikor gyorsan és zökkenőmentesen elérhetik. A Quick Settings segít a készülék személyre szabásában anélkül, hogy az aktuális műsort meg kellene szakítani. Az Input Pickerrel pedig közvetlenül felismerhetők a csatlakoztatott eszközök.

A szeptember 21-én megjelenő frissítés javít a kezelőfelületen és ezáltal egyszerűbbé teszi a tartalmak keresését. A csomag minden olyan webOS 1.0-s televízióhoz hozzáférhető lesz, amelynél a tulajdonos bekapcsolta az automatikus frissítési lehetőséget. Aki ezt nem aktiválta, azt pedig egy felbukkanó ablakban fogják értékesíteni, majd a telepítő végigvezeti a folyamaton.

Doga

Forrás: www.sg.hu



Címkék: LG Smart TV 

Hozzászólások

comments powered by Disqus