SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Matáv Sky DSL

Dátum: 2003-06-01 14:43:24   |  
Szerző: postatib
Műholdas Internet szolgáltatást indít a MATÁV

Napjainkban egyre nagyobb számban jelennek meg a piacon különböző vezeték-nélküli adatátviteli megoldásokat lehetővé tevő eszközök. A Matáv a vezetékes piacban rejlő fejlesztési lehetőségek beszűkülésével igyekszik megtalálni azokat a kitörési lehetőségeket, amelyek segítségével új, vezeték nélküli irányokba nyithat.

A Matáv Sky DSL egy szélessávú (768 kbps), időben korlátlan, műholdas internet letöltési szolgáltatás, mely az ügyfél meglévő távbeszélő/mobil hálózaton keresztül történő internet előfizetés csomagjának sebességét növeli meg. A szolgáltatás alapját a Deutsche Telecomtól (DT) vásárolt szolgáltatás-csomag képezi.
A termékbevezetésével egyidejűleg 2003. június 2.- július 31. között a szolgáltatás értékesítésére vonatkozó akció is indul, mely során kedvezményes díjfeltétellel köthető 1 éves határozott idejű szerződés.


Matáv Sky DSL szolgáltatás - szélessávú, műholdas internet-kapcsolat területi korlátok nélkül

A Matáv új Sky DSL szolgáltatása szélessávú, műholdas internet-kapcsolatot biztosít, olyan területeken is, ahol más szélessávú szolgáltatás (pl. ADSL) nem vehető igénybe. A Sky DSL műholdas kapcsolat segítségével, a meglévő internet-elérés letöltési sebességét sokszorozza meg, így használatával akár 768 kbit/s-mal tölthető le a tartalom a világhálóról!

Kinek ajánlják?
Mindazoknak, akik szélessávú villámgyors internet-elérést szeretnének igénybe venni, de lakóhelyükön nem érhető el más szélessávú szolgáltatatás (pl. ADSL).

Mit kínál a Sky DSL?
˘ villámgyors, akár 768 kbit/s-os letöltési sebességet területi korlátok nélkül,
˘ zenei, video, illetve grafikus file-ok gyors letöltését, sőt akár egész filmek lejátszását számítógépen keresztül,
˘ a szélessávú internet elérés előnyei mellett akár 300 digitális TV és rádió program számítógépen keresztüli vételi lehetőségét kiváló minőségben

A Sky DSL csak egy számítógép számára tudja optimálisan biztosítani a letöltési sebesség gyorsítását.

Mi szükséges az induláshoz?
˘ analóg, ISDN telefonvonal vagy mobil telefon
˘ internet-előfizetés (dial-up, vagy mobil)
˘ parabolaantenna,
˘ DVB PC kártya, amely a számítógépre érkező műholdas adatfolyamot az internet által használható jelekké alakítja át,
˘ kettős fejjel rendelkező, adatforgalom és televízió adás vételére egyaránt alkalmas, a parabolaantennához tartozó elektronikus vevőberendezés (LNB)

A felsorolt eszközöket a szolgáltatás előfizetőjének kell beszereznie. A beszerzendő eszközök kiválasztásához ügyfélszolgálat segítséget nyújt. A forgalmazók listájához >>> kattintson ide <<<


Díjazás
A Matáv Sky DSL korlátlan csomag havidíja bruttó 13 950 forint, a szolgáltatás egyszeri belépési díja 5 000 Ft 2 éves határozott idejű szerződés megkötése esetén.*
Amennyiben 2003. június 2, és július 31. között rendeli meg a Sky DSL korlátlan csomagot, egy éves határozott idejű szerződéskötés mellett biztosítjuk Önnek a 13 950 forintos havidíjat és az 5 000 forintos belépési díjat!

A Matáv Sky DSL a meglévő internet-elérésének letöltési sebességét sokszorozza meg, így a műholdas szolgáltatás díja mellett internetszolgáltatójának továbbra is fizetnie kell az alap internet-kapcsolat díját, valamint a világháló elérésének telefondíját is.

*1 éves határozott idejű szerződéskötés esetén a havidíj bruttó 14 570 forint, a belépési díj 10 000 forint, határozatlan idejű szerződésnél, a havidíj 15 500, az egyszeri díj 15 000 forint.