SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Műholdat vált a UPC Direct

Dátum: 2009-06-25 15:27:50   |  
Műhold váltás, új csatornák, minden eddiginél ütősebb akciók, ezek a közeljövő eseményei a UPC-nél. A megélénkült DTH piacon a UPC-nak is villantania kell, ha talpon akar maradni.
Műhold váltás
 
A tavaszi UPC konferencián már tájékoztatták a forgalmazókat, hogy rövidesen új műholdra költözik a szolgáltatás annak érdekében, hogy lehessen bővíteni a csatorna kínálatot illetve, hogy HD-s tartalmat is tudjon nyújtani az előfizetőinek a UPC. Arról azonban, hogy melyik műhold lesz a "nyertes" nem szólt a fáma. 
 
Versenyben volt az ASTRA (E 23,5°) mint a jelenlegi szolgáltató és a Thor (W 0,8°), ahol hónapokig tesztelt a UPC.  A nyugati pozíció mellett szól többek között, hogy a közös érdekeltségbe tartozó romániai FocusSat is innen sugároz, így lehetőség adódik arra, hogy megszüntessék a dupla sugárzást, és máris szabadulhatnak fel helyek az új tartalmakra.
 
Arról, hogy át kell-e forgatni az antennákat, vagy újabb tükör kerül felszerelésre az előfizetőknek még nincs hír. Csak az utóbbi megoldással maradna meg a UPC azon előnye, hogy az előfizetők több mint száz külföldi csatornát is nézhetnek. 
 
 
Program bővülés
 
Várhatóan augusztustól a Comedy Central-al bővíti a csatornak ínálatát a Direct, továbbá a foci rajongók örömére a Eurosport2 magyar változata is elérhetővé válik, amely közvetíti többek között a Premier League-t.
 
 
Ütős akciók
 
Információink szerint, minden eddiginél ütősebb akcióra készül a UPC Direct. Júliustól hihetetlen kedvező áron kínálja majd a 36+100 csatornát kínáló Bronze és a 49+100 csatornás Silver csomagokat az előfizetőknek a szolgáltató.


Hozzászólások

comments powered by Disqus