SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Csütörtökön debütált a magyar Digi Sport

Dátum: 2009-07-23 20:44:59   |  
Hivatalosan csütörtök 19.30-tól indult az adás, a csatorna első műsoraként az Újpest-Steaua Bukarest visszavágót izgulhatják végig az előfizetők.

"Az Újpest Steaua elleni visszavágóját fogjuk közvetíteni az Európa Ligából elsőként, július 23-án, 19 óra 30 perckor. Ezzel indul majd a csatorna műsora, ráadásul összehangolt közvetítés lesz, a román és a magyar DigiSporton is látható lesz majd a találkozó. Pillanatnyilag ez az egy mérkőzés, ami fix, a Debrecen, a Honvéd és a Haladás mérkőzéseiről még nincs döntés, nyitottak vagyunk mindenre, nagy örömmel közvetítünk magyar mérkőzéseket. Még meg kell vizsgálnunk a lehetőségeket, de azt gondolom, hogy a magyar futball jó ha képernyőre kerül ” – osztotta meg Kristóf Péter, a felelős szerkesztő  az információkat a pepsifoci.hu-val.

A csatorna román testvére már július elején elindult az RCS&RDS kábelszolgáltató jóvoltából, a magyar Digi Sport pedig egyelőre a Digi TV csomagjaiban lesz elérhető. Alexandru Oprea a román társaság vezetője arra számít, h a csatornája pár hónapon belül nyereséges lesz.

A mai meccs Magyarországon az első a műsorok sorában, azonban később olyan programok közül csemegézhetünk majd, mint a Bundesliga, az Európa Liga és a Bajnokok Ligája mérkőzések. Azt már tudjuk, hogy az NB 1-ért folytatott csatában a Digi Sport alul maradt. A szerkesztők ígérik, a foci mellett más sportágak is helyt kapnak majd. A román Digi TV oldalán moto GP-ről, kézilabdáról, kosárlabdáról és teniszről olvashatunk a Digi Sport műsorai között. Hamarosan elindul a Digi Sport Plus is, hogy biztosan legyen miből választania a sportra éhes közönségnek.

Forrás: pepsifoci.hu, digitv.ro

sat.hu
 



Hozzászólások

comments powered by Disqus