SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Sony kamerák 3D-ben rögzítik a Világbajnokságot

Dátum: 2009-12-07 10:04:25   |  
Huszonötöt, a Labdarúgó Világbajnokság legfontosabb meccsei közül, a Sony kamerái 3D-ben rögzítenek majd, és üzleteikben, viszonteladóiknál összefoglalókat vetítenek majd az érdeklődőknek.

 

Egy hivatalos 3D-s filmet is készítenek az eseményről. Bár a játék csak június 11-én kezdődik, már most tudható, hogy a FIFA mérkőzései több színházban és moziban megnézhetőek lesznek, csak úgy, mint kivetítőkön a köztereken.
 

„Ezzel egy egészen új meccsnézési dimenzió nyílik meg a futballszurkolók előtt, és jelzi egy új korszak hajnalát a spotközvetítésben.”-mondta a FIFA főtitkára, Jérôme Valcke. „Büszkék vagyunk arra, hogy a FIFA Világbajnokság platformként szolgálhat egy fejlődő technológia és nézői élmény számára, és igazán szerencsések vagyunk, hogy a Sony a partnerünk ebben a törekvésben.”

„A 3D-s műsorszórás folyamatban van, és mi a Sonyval vezetők akarunk lenni minden területén. Az, hogy támogatjuk a FIFA-t, lehetővé teszi számunkra, hogy nekifeszüljünk a 3D legmodernebb technológiájának, és olyan káprázatos tartalommal rendelkező termékeket dobjunk piacra, melyek egyedülálló és lebilincselő élményben részesítik a nézőt”- nyilatkozta Sir Howard Stringer, a Sony Corporation elnöke, ügyvezető-igazgatója és vezetője.
 
Forrás: rapidtvnews.com
 
sat.hu

 

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus