SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

11 milliárdot ér majd a mobil TV piac

Dátum: 2010-02-22 23:40:20   |  
Továbbra is nagy reményekkel tekintenek a műholdas mobil televíziózás jövőjére. Most azt mondják, hogy hamarosan a mobil TV piac értéke eléri a 11 milliárd dollárt, egy év alatt.

 

A szerény felhasználószám és a szolgáltatások korlátozott lefedettsége ellenére is gyors fejlődést jósolnak a mobil televíziós piacnak, amely gondoskodik majd lehetőségekről a tartalomszolgáltatók, mobilszolgáltatók számára, és a kézi eszközök előállítói részére, mondja a Global Industry Analysts Inc egy új tanulmányában.  

A sikert olyan dolgok befolyásolják, mint a kompatibilis telefonkészülékek elérhetősége, a jobb képminőség támogatása, és gyorsabb adatáramlás.
 

„ A növekedés hajtóerejét a földi analóg TV jelek átállítása jelenti digitálisra, valamint olyan ingyenes vezeték nélküli televíziós technológiák, mint a MediaFLO és a DVB-H. A műholdas alapú szolgáltatások nagy fejlődését előmozdítja, ha megfizethető megoldásokat kínálnak a megbízható és magas minőségű mobil tévés alkalmazások eléréséhez Európában.” – írják a szakértők.

Forrás: rapidtvnews.com

sat.hu

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus