SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Telehold bemutatkozó oldal

Dátum: 2004-04-30 16:30:36   |  
Szerző: balazs
Kedvezményes előfizetési akció értékes nyereményekkel!

* ELŐFIZETÉSI AKCIÓ * ELŐFIZETÉSI AKCIÓ * ELŐFIZETÉSI AKCIÓ *
Rendelje meg MOST a magazint!

Aktualitások, érdekességek, újdonságok a szórakoztatóelektronika és informatika ipar szereplőiről, szolgáltatóiról, műszaki újdonságok, szatelit hírek, vásárlási és felhasználási tanácsok.

Fedezze fel a világot hangolódjon rá a XXI. Századra a Telehold műholdas műsormagazinnal!!!

A műsorújságok között elsőként kezdte meg a műholdas programok közlését. A Magyarországon fogható szatelitprogramok közül a legtöbbet ismerteti.

A filmleírásokon, elemzéseken kívűl a rendezők, színészek neveit, az eredeti filmcímeket, valamint a műsor időtartamát is közli

A műholdas műsorok mellett megtalálhatóak a Magyar Televízió, a legjelentősebb helyi és kábeltévék, valamint a Magyar Rádió programjai is.

A különböző műsorokhoz kapcsolódó kritikákkal, recenziókkal, történetekkel, rendezői életutakkal szinesíti az újság tartalmát, melyeket fotók (filmrészletek, portrék) illusztrálnak.

Rendelje meg MOST a magazint!

Rendszeresen indít nyeremányjáték-akciókat, továbbá keresztrejtvényekkel és ingyenes apróhirdetési lehetőséggel kedveskedik olvasóinak.

A műszaki hírek mellett a legfrissebb adatokkal kibővített műholdas frekvenciatáblázatokat és a ShowView kódokat is közli. Tematikus mellékleteiben az elektronikus média nézőinek a legteljesebb kiszolgálására törekszik.

Rendelje meg MOST a magazint!

A műholdas és kábeles televíziózással, videózással, az online, a digitális televíziózással, a kép- és hangtechnikával kapcsolatos praktikus információkról, műszaki újdonságokról tájékoztatja olvasóit. A szolgáltatók bemutatása mellett segítséget nyújt a kínálatban való jobb eligazodáshoz.

Rendelje meg MOST a magazint!
* ELŐFIZETÉSI AKCIÓ * ELŐFIZETÉSI AKCIÓ * ELŐFIZETÉSI AKCIÓ *
Szeretne nyerni egy vadonatúj digitális műholdvevőt?