SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

SatHu fotópályázat.

Dátum: 2005-12-19 23:28:48   |  
Szerző: postatib
Lezárult a SatHu 2005-ös fotópályázata, megszülettek a helyezések! Tekintse meg a beküldött képeket! Minden résztvevőnek gratulálunk! Lehet gyűjteni a képeket a 2006-os pályázatra
Untitled Document

Minden pályázónak köszönjük a beküldött képeket és gratulálunk!. Reméljük a 2006-os pályázathoz mégtöbben kedvet kapnak és évközben szorgalmasan kattogtatják a fotomasinákat! Kérjük írják meg észrevételeiket, véleményüket, ötleteiket a pályázattal kapcsolatban.(a lap alján)


A SatHu fotópályázat helyezettjei:

Helyezés
Készítő
A kép címe
A kép
Indoklás
Díj
I.
Kisgergely Dániel Napraforgó
Egyszerűen szép NextWave Plus digitális műholdvevő szett (fejjel tükörrel)
II.
Téglás Norbert Lopják a földi technikát
Jó ötlet SkyStar2 műholdvevő PC kártya
III.
Rencsisovszki Tamás Maradj így most jó
Sokan átélték már ezt a szituációt Golden Interstar Univerzális LNB

Az összes beküldött kép megtekintéséhez kattintson ide!

A nyerteseknek szívből gratulálunk!


Küldje el nekünk a legjobb, legérdekesebb, legmeghökkentőbb, legviccesebb fotóit, aminek a témája műholdvevő, parabola antenna, TV antenna ill. bármi ami a műholdas vagy földi TV- és rádióvétel témakörébe belefér. A legjobb fotók beküldői értékes jutalomban részesülnek. 

 

 

Versenyen kívüli ötletadó képek
Ugye Te is látod a világ egyik legmagasabb antennáját :-)
Cím: Napernyo
Készítette: Posta Tibor
Helyszín: Egyiptom (2004 árilis)
Cím: Dzsungel
Készítette: Mándoky Szittya
Helyszín: Thaiföld, Noi Kwai (2005. február)
Cím: Itt a nyár, szereljünk antennát!
Készítette: Vincent Laforet
Helyszín: New York

 

 

Küldje el fotóit 2005. szeptember 8. és december 15. között, e-mailben a postatib@gmail.com vagy postán a következo címre:

"SatHu Fotópályázat" P-Sat Hungary Kft 4220 Hajdúböszörmény Baltazár D. u. 83.

 

Pályázati feltételek A SatHu fotópályázatán való részvétel feltétele a 18. életév betöltése.

Pályázni csak saját alkotásokkal lehet. Egy pályázó több alkotással is pályázhat.

A fotópályázaton résztvevo pályázó, képeinek beküldésével hozzájárul azok késobbi, bárminemu, térítésmentes felhasználásához, és ahhoz, hogy a P-Sat Hungary Kft személyes adatait felhasználhassa és azt harmadik személynek át nem adja. Továbbá hozzájárul, hogy - amennyiben díjazott lesz - neve megjelenjen a www.sat.hu weboldalain és egyéb sajtóanyagokon.

 

További tudnivalók

Képek beküldése Interneten keresztül kizárólag olyan JPG típusú file-okat fogadunk el, amelyek mérete nem haladja meg a 4 MB-ot, illetve szélességük és magasságuk a 3000 pixel-t.

Postai úton papírképet, CD-ROM-on elhelyezett digitális fotót vagy digitalizált képet fogadunk el. Kérjük, hogy a pályamuvek hátulján, vagy a borítékon egyértelmuen tüntesse fel a következo adatokat:

A kép címe a készíto neve E-mail cím (opcionális) Életkor Lakcím Telefon (opcionális) A postai úton beérkezett pályamuveket felhasználás után megorizzük, de nem postázzuk vissza.

Figyelem! Azon képeket, amelyek nem felelnek meg az általános, így a SaHu által is felvállalt esztétikai értékeknek, valamint a pályázati kiírásnak, nem áll módunkban weboldalunkon megjelentetni.

A pályázatra beküldött fotókat a SatHu munkatársai értékelik. Az elso három helyezett kap díjat. I. díj egy Digitális muholdvevo

Eredméyhírdetés 2005. december 19-én a Sat.hu weboldalon



Hozzászólások

comments powered by Disqus