SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A „House of Cards” 3. évada szeptembertől a ProSieben Maxx-on

Dátum: 2015-08-12 17:38:05   |  érdekes
Szerző: doga
A Netflix népszerű sorozatának harmadik évada szeptembertől a szabadon fogható ProSieben Maxx képernyőjén is látható. Vigyázat, a cikkben spoiler a második évad végéről!

Hatalmas siker lett a Fehér Ház legfelső köreiben játszódó amerikai sorozat, a House of Cards (Kártyavár), amelyet a Netflix internetes tévészolgáltató készít immár harmadik éve. A második évad végén Frank Underwood (Kevin Spacey) számos intrika után végül elérte, hogy a Fehér Ház legfelső köreibe kerüljön. Ám hogy folytatódik az Underwood-házaspár története, s vajon sikerül-e Franknek megtartania nehezen kivívott hatalmi pozícióját – vagy összedől a kártyavár? Erre a kérdésre keresik hónapok óta a választ a sorozat rajongói, akik két alapvető táborra oszlanak: a Netflix előfizetőire, illetve a szabadon fogható csatornák nézőire (az internetes letöltőktől most eltekintve).

Az Astra műholdrendszer keleti 19,2 fokos pozíciójából egész Európában, így hazánkban is szabadon fogható, német ProSieben Maxx jóvoltából hamarosan a Free-TV világába is elérkezik a sorozat harmadik évada: a csatorna szeptember 21-től vetíti a legújabb 13 epizódot. Ugyanez a tévétársaság tűzte műsorára a második évad részeit is, amikor az egész évadot egy kétnapos, hétvégi maratoni műsorfolyamban leadta.

Ezúttal a House of Cards harmadik évadának egyes epizódjait hétfőtől csütörtökig láthatják majd a nézők, minden nap 22.10 órai kezdettel. Szeptember 21-én egymás után négy rész kerül képernyőre, így hajnali 2.05-ig kell majd beállítani a felvevőket azoknak, akik nem akarnak lemaradni az izgalmakról. Kedden, szerdán és csütörtökön három-három résszel jelentkezik a csatorna, a vetítések ezeken a napokon 1.30-kor érnek véget.

Doga

Forrás: www.digitalfernsehen.de



Címkék: ProSieben Astra 

Hozzászólások

comments powered by Disqus