SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A digitális előfizetéssel az eszközeladás is nőtt

Dátum: 2014-04-07 19:57:24   |  érdekes
Szerző: dorka
A digitális előfizetéses TV megdobta az eszközeladásokat, hat év alatt 55%-kal nőtt a professzionális televíziós eszközök eladása.

Ahogy az előfizetéses TV folyamatosan digitálisra váltott és terjedt el, úgy nőtt a professzionális eszközök eladása is az IHS Technology kutatása alapján. Az elképesztő hatéves növekedés 2013-ban már 63 milliárd amerikai dollárt jelentett a globális piaci eredményeket tekintve.

A gyors növekedés egyik mozgatórugója az, hogy a felhasználóknak szüksége volt a digitális vételhez különböző eszközökre, amelyeket az előfizetéses TV-szolgáltatókon keresztül értek el. A piac bővülését okozza a trend is, hogy a tévénézők már nem csak a tévékészülékeket használják a tartalmak eléréséhez. Bár az igény a profi eszközök iránt 2017-ig igencsak jelentős marad, enyhe lassulás lesz tapasztalható a most következő években.

A legjelentősebb piac Észak-Amerikai maradt 2013-ban, de az ő helyét 2017-re átveszi az ázsiai csendes-óceáni térség. A másik jelentős piac, Nyugat-Európa stabilan tartja majd helyzetét a bevételek terén.



Hozzászólások

comments powered by Disqus