SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A FilmBox egy hétvégén át kódolatlan lesz áprilisban

Dátum: 2016-04-12 20:39:31   |  hír
Szerző: doga
Az SPI International bejelentette, hogy 2016. április 22-től április 24-ig kódolatlan hozzáférést biztosít több FilmBox csatorna műsorához.

A kódolatlan hétvégi sugárzást számos szolgáltató, köztük a DIGI, a Magyar Telekom, a UPC, a UPC Direct, a MindigTV Extra, a Telenor és a Vidanet is elérhetővé teszi előfizetői számára.  A FilmBox Premium csomag, amely részt vesz az akcióban, a FilmBox Premium, FilmBox Plus, FilmBox Family és FilmBox Extra HD csatornákat tartalmazza.

A FilmBox csatornák kínálatában számos mozifilm és TV-sorozat programja megtalálható, köztük hollywoodi kasszasikerek és kiváló amerikai, brit és ausztrál sorozatok, valamint az európai filmművészet ékszereiből is lehet szemezgetni. A promóció ideje alatt olyan sztárok játékát élvezhetik a nézők, mint például Mel Gibson, Jodie Foster, Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan, Greg Kinnear és még sokan mások. A filmek közül, amelyeket a FilmBox Premium tűzött műsorára a kódolatlan hétvége folyamán, ott lesz a Séf, egy amerikai tragikomédia Dustin Hoffmannal, Robert Downey Jr.-ral és Scarlett Johanssonnal, A törvény haragja című film, amely egy kínai akció vígjáték Jet Li-vel, valamint Postás Pat – A mozifilm, amely egy brit mesesorozat alapján készített, egész estés, számítógéppel animált gyerekfilm.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk a FilmBox Premium csomagot azoknak is, akik eddig még nem voltak az előfizetőink. Ezzel a négy mozicsatornával, amelyeken számos kasszasiker és nagyon erős televíziós tartalom található, magas szintű, otthoni szórakozást kínálunk elérhető áron” – mondta Fülöp Tamás, a FilmBox regionális operatív igazgatója és az SPI International közép-európai vezetője.

Doga

Forrás: SPI InternationalHozzászólások

comments powered by Disqus