SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A FilmBox Extra HD a UPC DTH műholdas platformján is elérhető

Dátum: 2016-01-11 14:03:41   |  hír
Szerző: doga
A UPC DTH a FilmBox Extra HD csatornát is beemelte premium mozicsatorna kínálatába Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában.

A hírt a csatorna terjesztésért felelős nemzetközi szolgáltató, az SPI International/Filmbox jelentette be.

Mostantól a FilmBox Extra HD is elérhető a UPC DTH előfizetői számára a Filmbox Pak csomagban a következő három premium mozicsatornával együtt: FilmBox Premium, FilmBox Plus és FilmBox Family. A UPC DTH Magyarországon UPC Direct márkanév alatt működteti szolgáltatását, Csehországban és Szlovákiában freeSAT, Romániában pedig  FocusSat márkanéven érhető el. A Filmbox Extra HD csatorna az nyugati 1 fokos pozícióban lévő Thor műholdon keresztül érhető el.

„A FilmBox Extra HD beemelése tovább erősíti a UPC DTH-n a Filmbox prémium csomagot, amely immár négy különleges mozicsatornát tartalmaz. A fejlesztésnek köszönhetően bővül a Telenor nyugati 1 fokos pozícióban lévő Thor műholdon elérhető csatornaportfoliónk” – mondta el Berk Uziyel, a Filmbox International Ltd. ügyvezetője. „A vezető amerikai filmstúdiókkal – NBC Universal és Disney – kötött megállapodásainknak köszönhetően premium csomagunkban még több népszerű film és jelentős HD filmanyag található” – tette hozzá a szakember.

A FilmBox márka csatornáit a Filmbox International Ltd. terjeszti, amely a Kino Polska TV S.A. tulajdonában áll. A Kino Polska többségi tulajdonosa az SPI International BV.

Doga

Forrás: UPC



Címkék: UPC FilmBox 

Hozzászólások

comments powered by Disqus