SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A FilmBox Extrával bővíti tovább csatornakínálatát a UPC Direct

Dátum: 2014-12-09 17:32:27   |  hír
Szerző: dorka
A FilmBox Extra 2014. december 8-tól válik elérhetővé a UPC Direct ügyfelei számára a FilmBox Pak prémiumcsomag részeként.

A FilmBox Extra csatornán hollywoodi és nemzetközi sikerfilmeket, amerikai és brit sorozatokat, valamint válogatott európai és ázsiai független filmeket tekinthetnek meg a nézők. Ez a harmadik csatorna a FilmBox Pak csomagban a FilmBox Plus és FilmBox Family mellett. A három csatorna együtt alkotja a FilmBox Pakot, amelyet a csomagra külön előfizető ügyfelek érhetnek el.

“Örömünkre szolgál, hogy FilmBox Pak csomagunkat tovább bővítettük a FilmBox Extra csatornával, amely tovább erősíti már eddig is igen gazdag prémium csatornaválasztékunkat”  – mondta el Pinkola Zoltán, a cég magyarországi értékesítési és üzletfejlesztési igazgatója, majd hozzátette: “A bővítéssel arra törekszünk, hogy tovább fejlesszük ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásainkat, megerősítve a UPC DTH piacvezető pozícióját a legváltozatosabb  csatornaválasztékot kínáló műholdas szolgáltatóként."

A FilmBox Extra csatorna a 65-ös programhelyen lesz elérhető a FilmBox Pak csomaggal és mpeg4 kompatibilis mediaboxszal rendelkező UPC Direct előfizetők számára



Címkék: filmbox extra upc direct 

Hozzászólások

comments powered by Disqus