SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A FOX már a MinDig TV Extra kínálatában is

Dátum: 2014-06-16 15:44:23   |  hír
Szerző: doga
2014. június 16-ától a MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában megkezdődik a FOX tesztsugárzása.

A két cég megállapodását követően a FOX az első olyan program, mely az Antenna Hungária új, D jelű multiplexén kap helyet, 2014. augusztus 31-ig minden MinDig TV Extra Alapcsomag előfizető számára elérhető lesz. 2014. szeptember 1-jétől pedig a MinDig TV Extra Családi csomagjában kap helyet a filmcsatorna.

A nyár folyamán tovább bővül a FOX lefedettsége, 2014. szeptember 1-jétől a csatorna megjelenik a digitális földfelszíni televíziós platformon, a MinDig TV Extra Családi csomagjában lesz elérhető.

A Fox International Channels hazánkban a NatGeo, NatGeo HD, NatGeo Wild (HD) és Baby TV csatornáival volt korábban jelen, 2014. februárban pedig olyan nagysikerű sorozatokkal indította el a FOX televíziós csatornát, mint a Robert Kirkman képregénye alapján készült The Walking Dead, vagy a Leonardo Da Vinci élettörténetén alapuló, a Batman: Kezdődik és a legutóbbi Superman mozifilmek forgatókönyvírójának, a Hollywoodból ismert David S. Goyernek a nevével fémjelzett Da Vinci démonai című történelmi-fantasztikus film.

A FOX a 20th Century Fox olyan új sorozatait is elhozta a magyar nézőknek, mint a Washington Irving művéből készült „Az Álmosvölgy legendája”; egy izgalmas thriller, a Krízis, a Magyarországon is méltán népszerű Gillian Anderson főszereplésével; de visszatért a képernyőre Jack Bauer (Kiefer Sutherland) is a 24 legújabb évadával, amely az Élj egy új napért! címet kapta a magyar nézők szavazatai alapján; illetve minden idők legsikeresebb animációs filmsorozata, A Simpson család is látható a csatorna kínálatában legújabb, 25. jubileumi évadával.

A csatorna az év második felében is izgalmas tartalommal látja el a MinDig TV Extra Családi csomagjára előfizetőket. Így többek között érkezik A híd című krimi második évada, a The Walking Dead 4., majd csupán néhány nappal az amerikai premiert követően az 5. évada is. A 2015-ös évre várható a Da Vinci démonai 3. szériája, és a hazánkban is népszerű Twin Peaks sorozathoz hasonló hangulatú új sorozat, a Wayward Pines, melynek egyik epizódját a magyar Antal Nimród rendező neve fémjelzi.

 

Doga

Forrás: www.mindigtv.hu



Címkék: MinDigTV DVB-T Fox 

Hozzászólások

comments powered by Disqus