SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A National Geographic Channel áprilisban a MinDig TV Extra Alapcsomag előfizetői számára is elérhető

Dátum: 2016-04-01 11:00:19   |  hír
Szerző: doga
2016. április 1. és április 29. között a National Geographic Channelt megnyitjuk a MinDig TV Extra Alapcsomag nézői számára.

Ebben az időszakban a csatornát választók olyan műsorokat is láthatnak, mint az Isten nyomában Morgan Freemennel, a Garázs varázs legújabb évada, vagy a Háborús órák különkiadás, amely kizárólag a magyarországi nézők számára összeválogatott filmeket tartalmaz.

A FOX International Channels Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. Megállapodása alapján 2016. április 1. és április 29. között a National Geographic Channelt megnyitottuk a MinDig TV Extra Alapcsomag nézői számára. Ez időszak alatt a nézők olyan nagyszabású sorozatokat láthatnak a csatornán, mint az Isten nyomában Morgan Freemennel, amely világkörüli utazásra hívja a nézőket, hogy megmutassa, a különböző kultúrák és vallások mit gondolnak Istenről, vagy az Eszement tudomány, amely a fizika és a mérnöktudomány legmeghökkentőbb törvényszerűségeire irányítja rá a figyelmünket.

Persze könnyedebb témák is várják a NatGeo nézőit, folytatódik a varázslat az angliai garázsokban! A National Geographic Channel Garázs varázs című népszerű sorozata új epizódokkal jelentkezik! Tim és Fuzz, a műsor két leleményes autószerelője ismét régi autókat és zátonyra futott életeket épít újra – szoros határidővel, alig három hét alatt… S hogy ki segít nekik az első részben? Egy igazi Angyal: Roger Moore. Tartsanak önök is a NatGeóval április hónapban hétfőnként 21.00-kor.

Bemutatkozik egy új sorozat, a Modern vademberek, illetve tovább vizsgálódik az Eszement játékok is.

A történelem kedvelői is találhatnak fogukra valót a csatornán, hiszen a Háborús órák című filmösszeállítás a 20. század katonai konfliktusait mutatja be olyan szemszögből, amilyenből valószínűleg még sose láttuk őket.

Doga

Forrás: www.mindigtv.huHozzászólások

comments powered by Disqus