SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A Panasonic feléleszti a Technics márkát

Dátum: 2014-09-04 14:52:45   |  hír
Szerző: doga
A berlini IFA kiállítás egyik meglepetése a Panasonic bejelentése, amely szerint a japán cég hat év után ismét elérhetővé teszi Európában Technics márkanév alatt futó hifi-berendezéseit.

Meglepetés Berlinben: az IFA rendezvény egyik sajtókonferenciáján jelentette be a japán Panasonic cég, hogy ismét útjára bocsátja az európai piacon csúcsminőségű hifi-berendezéseit, a jól csengő Technics márkanév alatt. A Technics 1965 óta a kitűnő minőségű hangberendezések szinonimája volt, egészen 2008-ig, amikor a Panasonic úgy döntött, hogy Európában beszünteti a márka forgalmazását. Ezen a döntésén változtat most a vállalat, amikor még idén két új Technics audió-összeállítással jelentkezik.

A Reference Class R1 széria összesen három tagból fog állni, és a Panasonic állítása szerint a legigényesebb zenei reprodukciós elvárásoknak is meg fog felelni. A rendszer alkotóelemei az SE-R1-es típusjelölésű sztereó erősítő, az SU-R1-es hálózati lejátszó, valamint az SB-R1-es hangszórórendszer.

A Technics második sorozata a Premium Class C700 nevet viseli, és négy hifi-komponensből áll. Az SU-C700-as erősítő mellett az ST-C700-as hálózati lejátszó, az SB-C700-as hangszórórendszer, valamint az SL-C700-as CD-lejátszó kapott helyett az összeállításban. Az új Technics-termékek előreláthatóan decemberben fognak megjelenni a németországi szakkereskedésekben, egyelőre még nem ismert fogyasztói áron. A japán vállalat tervei szerint jövőre Európán kívül is útjára fogja indítani a Technics márkanév alatt futó termékeit.

Doga

Forrás: www.digitalfernsehen.de



Címkék: Panasonic Technics HiFi 

Hozzászólások

comments powered by Disqus