SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A SES és a Towercom meghosszabbítja kapacitás-szerződését

Dátum: 2014-02-11 19:48:17   |  hír
Szerző: dorka
A SES és a szlovák Towercom televíziós és távközlési szolgáltató megújította a keleti 23,5 fokos műholdas pozíción található ASTRA 3B szatellitre vonatkozó hosszú távú kapacitás-szerződését.

A keleti 23,5 fokos pozícióról a Towercom továbbra is több transzpondert vesz igénybe, melyek segítségével HD tartalmú műsorokat is magába foglaló televíziós szolgáltatásokat sugároz a cseh és szlovák piacokon. A Towercom, a Skylink, Szlovákia és Csehország vezető televíziós szolgáltatója számára biztosít kapacitást, így több mint két millió ügyféllel rendelkezik.

“Célunk, hogy innovatív és kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára. Együttműködésünk a legmegbízhatóbb műholdas szolgáltatóval, a SES-szel lehetővé teszi, hogy megfeleljünk a velünk szemben támasztott magas elvárásoknak, így stabil és hosszú távú kapcsolatot tarthassunk fenn ügyfeleinkkel” – mondta Roman Fischer, a Towercom elnök-vezérigazgatója.

“Megállapodásunk megerősíti folytatódó partneri kapcsolatunkat egy különösen versengő környezetben. Megtisztelő a Towercom belénk fektetett bizalma, várakozással nézünk a jövőben is folytatódó, sikeres együttműködésünk elé, melyen keresztül a legkiválóbb műsorszórási szolgáltatásokat nyújthatjuk számukra” - tette hozzá a SES kereskedelmi igazgatója, Ferdinand Kayser.



Hozzászólások

comments powered by Disqus