SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A SES és a CANAL+ új földi szolgáltatási megállapodással bővíti kapcsolatát

Dátum: 2022-04-04 13:56:12   |  nagyvilág
Szerző: postatib
A SES és a CANAL+ hosszútávú megállapodással bővítette kapcsolatát, melynek keretében a CANAL+ keleti 19,2 fokon lévő francia előfizetéses televízióscsatorna-csomagjához uplink szolgáltatásokat rendeltek.

Press release_imageA SES és a CANAL+ hosszútávú megállapodással bővítette kapcsolatát, melynek keretében a CANAL+ keleti 19,2 fokon lévő francia előfizetéses televízióscsatorna-csomagjához uplink szolgáltatásokat rendeltek. Az új megállapodásba számos szolgáltatás tartozik, amelyeket két teleportról szolgáltatnak Betzdorfból (Luxemburg), és 2023-tól Münchenből (Németország) is, amely kihangsúlyozza a kifogástalan és zavartalan nézői élmény pótolhatatlanságát és egyetemes értékét a CANAL+ előfizetők számára.

A SES és a CANAL+ között jelenleg fennálló műhold kapacitási megállapodás az évtized végéig prémium tartalmat biztosít több mint 10 millió előfizető számára Európa-és Afrika-szerte. A SES és a CANAL+ 1995 óta ápol partnerségi viszonyt. A CANAL+ három keringési pozícióban használ transzpondereket: keleti 19,2 fokon, keleti 23,5 fokon és nyugati 22 fokon. 

 

„A CANAL+ csatornánál büszkék vagyunk arra, hogy előfizetőink számára világszerte elsőosztályú tartalmat és a legjobb minőségű videóélményt nyújtjuk. Azáltal, hogy partnerségünket a SES-sel földi szolgáltatásokra is kiterjesztjük, biztosítjuk, hogy a lehető legszélesebb közönséget érjük el a legbiztosabb módon” – nyilatkozta Philippe Rivas, a CANAL+ csoport forgalmazási technológiai vezetője. 

 

A SES földi és műholdas hálózati szolgáltatásai együttesen a legerősebb, legellenállóbb és leginkább messzire menő tartalomforgalmazási hálózatot biztosítják a világon. Hatalmas örömünkre szolgál, hogy az egyik legrégebben fennálló partnerünk, a CANAL+, továbbra is megbízik páratlan képességünkben, amelynek keretében SD, HD és UHD tartalmat biztosítunk előfizetőik számára” – mondta Deepak Mathur, a SES globális videóértékesítési alelnöke. 

 

További információért keresd:


Suzanne Ong

Külső Kommunikáció

Tel. +352 710 725 500

suzanne.ong@ses.com

 

A SES-ről

Ambiciózus jövőképének keretében a SES a Föld minden szegletében lenyűgöző élmények nyújtására törekszik, amit a legkiválóbb minőségű videótartalmak sugárzása és világszerte zökkenőmentes összeköttetés biztosítása révén kíván elérni. A tartalomközvetítési megoldások globális piacvezetőjeként a SES üzemelteti a világ egyetlen – a globális lefedettség és a kiemelkedő teljesítmény egyedi kombinációját nyújtó – multiorbitális műhold-konstellációját, többek között a közepes magasságú Föld körüli pályán keringő, a piacon már bevált, alacsony késleltetési idejű O3b rendszert. A hatalmas, intelligens felhőalapú hálózatot kiaknázva a SES kiváló minőségű közvetítési megoldásokat biztosít a szárazföldön, a tengereken vagy a levegőben egyaránt, miközben megbízható partnerként szolgálja ki a világ vezető telekommunikációs cégeit, mobilhálózat-üzemeltetőit, a kormányzatokat, a konnektivitás- és felhőszolgáltatókat, a műsorszolgáltatókat, a videóplatform-üzemeltetőket és a tartalomtulajdonosokat. A SES videóhálózatához több mint 8 400 csatorna tartozik, így páratlanul nagy lefedettségével 365 millió háztartás számára biztosít felügyelt médiaszolgáltatásokat mind a lineáris, mind a non-lineáris tartalmakat lefedően. A vállalatot a Párizsi és a Luxemburgi Értéktőzsdén jegyzik (tőzsdei azonosító: SESG). További információ itt érhető el: www.ses.com.

 

A CANAL+ csoportról 

A CANAL+ csoport vezető médiacég és előfizetős televízióműsor-szolgáltató. Ezen túl vezető szerepet tölt be a szabadon fogható televíziós csatornák között három nemzeti csatornával: C8, CSTAR és CNEWS, valamint egy hirdetés értékesítő ügynökséggel. A CANAL+ csoport széles körben jelen van a nemzetközi színtéren Európában, Afrikában és Ázsiában. A CANAL+ csoportnak összesen 23,7 millió előfizetője van világszerte, ebből 9 millió a kontinentális Franciaországban. A STUDIOCANAL révén a CANAL+ csoport szintén európai vezető a játékfilmek és tv sorozatok gyártásában, beszerzésében és forgalmazásában. A CANAL+ csoport tulajdonosa a világszerte integrált tartalom-, média- és kommunikációs csoport, a Vivendi. 



Címkék: SES ASTRA Canal+ 

Hozzászólások

comments powered by Disqus