SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Már több, mint 1 millió felhasználó a FilmBox+-on

Dátum: 2021-09-07 10:21:05   |  nagyvilág
Szerző: Kriszti
Az SPI International bejelentette, hogy az idén elindított FilmBox+ streaming szolgáltatása már 10 jelentős európai kábelszolgáltatón keresztül elérhető, és több, mint 1 millió felhasználót szolgál ki világszerte.

A “Home of Good Movies” szlogent mottójául választó FilmBox+ egyszerre kínál hagyományos és interaktív televíziózási élményt, kínálatában ugyanis nem csupán válogatott VOD tartalmak, hanem élőben sugárzott tv csatornák is megtalálhatók.

A csatornákon elérhető tartalmak tematikája széles skálán mozog: a világsztárokat szerepeltető hollywoodi sikerfilmek éppúgy megtalálhatók, mint az extrém sportok, a divat vagy éppen a videójátékok kedvelőinek szánt műsorok. A FilmBox+ tizenkét különböző nyelven kínálja tartalmait, amelyek között megtalálható az angol, a lengyel, a cseh, a szlovák, a román, a magyar, a bolgár, a szerb, a macedón, az albán, a horvát és a török, ezeket pedig hamarosan az orosz és a koreai nyelv is követi.

”Szolgáltatásunk jelenleg több, mint 5000 tartalmat kínál, a mozifilmektől kezdve egészen az életmód témájú műsorokig, összesen mintegy 8000 órányi műsoridővel. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy kínálatunk minden műfajban a legnagyobb forgalmazók újabb és újabb prémium tartalmaival bővüljön, beleértve ebbe a különböző területekről származó helyi alkotások megosztását is" – közölte Haymi Behar, az SPI International marketing vezetője.Hozzászólások

comments powered by Disqus