SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Európai Canal+ sorozatokkal indít saját csatornát a Direct One

Dátum: 2021-07-12 08:12:15   |  nagyvilág
Szerző: Kriszti
A Direct One TV szolgáltató július 12-én elindítja saját TV csatornáját Direct One néven, melyen elsősorban egyedi, köztük exkluzív európai sorozatokat láthat a szolgáltató minden előfizetője.

A csatorna indulásának napjától kerül műsorra a díjnyertes Baron Noir című francia politikai thriller, melyet további Canal+ gyártású izgalmas sorozatok és országos premierek követnek majd.

Az új Direct One csatorna a szolgáltató minden előfizetője számára automatikusan elérhetővé válik a 18-as programhelyen. A műsorkínálatban európai filmsorozatokkal találkozhatnak a nézők, elsősorban a Canal+, prémium televíziós tartalmakat és csatornákat készítő, valamint TV szolgáltató francia médiacsoport által gyártott sorozatok, köztük exkluzív tartalmak és országos premierek lesznek megtalálhatók.

 

Mivel a Direct One csatorna a Direct Now alkalmazásban is elérhető lesz, ezért az előfizetők bárhol bármikor megtekinthetik az epizódokat, hiszen az app letölthető mobiltelefonra, tabletre, okostévére, sőt laptopon böngészőből is nézhetők a műsorok. Senki nem marad le egyetlen premierről sem, mert az alkalmazásban a premier időpontjától kezdődően 7 napig visszanézhetőek illetve újraindíthatóak a műsorok. A Direct Now alkalmazás további előnye, hogy egyszerre 5 műsort nézhetünk 5 különböző eszközön, így a családban egyidőben mindenki követheti a saját kedvencét. Az alkalmazás az előfizetőknek ingyenesen letölthető. 

Az új tartalmak a videótárban is elérhetők 

A Direct One csatorna műsorai a premier után azonnal felkerülnek a Direct Now alkalmazás videótárába is, ahol az egyes epizódok akár két évig is megtalálhatók, és ez idő alatt akárhányszor  visszanézhetők. 

Az új sorozatok mellett a videótárban egyre szélesebb kínálat érhető el. A választékban fellelhető a National Geographic videótára, melyhez a Direct One előfizetők Magyarországon elsőként kaptak hozzáférést. Tavasz óta pedig a NatGeo videótár mellett már az AMC, a Minimax és a JimJam, júniustól pedig a Comedy Central és a Nickelodeon  tartalmai is bekerültek a kínálatba. Az elérhető részek időről időre frissülnek is az appban, ezért érdemes rendszeresen belépni a videótárba.

 


Hozzászólások

comments powered by Disqus