SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A SES még több HDTV csatornát szolgáltat az M7 Groupnak Közép-Kelet-Európában

Dátum: 2016-11-29 10:07:20   |  hír
Szerző: doga
Az M7 által bérelt új transzponder sugározza majd a cseh közszolgálati televíziószolgáltató valamennyi HD (nagyfelbontású) csatornáját, míg a megújított, kapacitásbővítésről szóló megállapodás értelmében az M7 továbbra is HD minőséget biztosít a nézőknek Csehországban és Szlovákiában is a Skylinken keresztül.

A SES S.A. a mai napon bejelentette, hogy az M7 Group műholdas televíziószolgáltató további kapacitásokra szerződött, és meghosszabbította meglévő szerződését a SES Astra keleti 23,5 fokos pozícióból fogható, 3B műholdjára.

Az új, többéves szerződés értelmében az M7 Group látja el a cseh közszolgálati Česká Televize összes HD csatornájának, valamint az M7 Direct-to-Home (DTH) televíziós platformjának Skylinken keresztül biztosított, új HD csatornáinak műsorszórását Csehországban és Szlovákiában. A megújított, kapacitásbővítésről szóló megállapodás értelmében az M7 Group továbbra is a HD csatornák bőséges választékát biztosítja a Skylink nézőinek. A Skylink több mint kétmillió háztartást ér el ezekben az országokban, és ezzel piacvezető a műholdas televíziós platformok között.

A SES-sel kötött szerződésünk lehetővé teszi, hogy kiszolgáljuk azt a meglévő és egyre növekvő ügyféligényt, amely egyre jobb képminőséget és új, innovatív programokat vár a szolgáltatótól a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, illetve segítségével tovább erősíthetjük a pozíciónkat ezeken a piacokon, amelyeken kiélezett verseny folyik” – mondta Hans Troelstra, az M7 Group vezérigazgatója. „A SES mindig is megbízható partnerünk volt, hogy a nézőinkhez eljuttathassuk a minőségi televíziós élményeket, és örülünk annak, hogy ez a gyümölcsöző kapcsolat folytatódik.

Az M7 Group már régóta partnerünk, és nagy öröm számunkra, hogy folytatódik és bővül az együttműködésünk” – nyilatkozta Ferdinand Kayser, a SES kereskedelmi igazgatója. „Az M7 vezető helyet foglal el a HD felbontású műsorszolgáltatási szegmensben a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, és nagyon örülünk, hogy a megbízható műholdas szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk ehhez a sikerhez.

Doga

Forrás: SES, Próbakő KftCímkék: SES Astra 

Hozzászólások

comments powered by Disqus