SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A SES műholdas flottája bővítését tervezi

Dátum: 2015-02-18 17:30:45   |  hír
Szerző: dorka
A SES bejelentette, hogy három új műhold beszerzésére készül, a SES-14, SES-15 és SES-16/GovSat fellövését 2017-ben tervezi.

„Az új állomány támogatja a növekedésünket és jelentős kapacitással járul hozzá négy stratégiai üzleti irányunkhoz – videó, adat, mobilitás és kormányzat.” – nyilatkozta Karim Michel Sabbagh, a SES elnöke és ügyvezetője. „Ezek a flottaberuházások –amelyeket SES előre tervezett- lehetővé teszik számunkra, hogy megkülönböztessük a szolgáltatásunkat a célpiacainkon és megalapozzuk a további növekedésüket. Még több izgalmas régióban és piaci szegmensben mutathatjuk meg magunkat, mint pl. műholdas otthoni szolgáltatásunkat Latin-Amerikában, mobilitásunkat a légi és tengeri szektorban Amerika-szerte és az észak-atlanti régióban, csakúgy, mint erőteljes közvetlen szolgáltatásinkat a kormányok, a védelmi és biztonsági területek esetében.”

A SES-14 és SES-15 is hibrid műhold, Ku-, Ka- és – a SES-14 esetében– C-sávot használnak. A SES-16/GovSat egy többcélú műhold, nagyteljesítményű és könnyen irányítható sugárral kormányzati célokra. A tulajdonosa és üzemeltetője a LuxGovSat lesz, egy közös vállalkozás a SES és a luxemburgi kormány között. 



Címkék: ses műhold kapacitás 

Hozzászólások

comments powered by Disqus