SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A Sláger TV már a UPC kínálatában is!

Dátum: 2015-09-24 12:47:04   |  hír
Szerző: doga
A Sláger TV egyéves születésnapjához érve további 450 000 háztartásban elérhető a csatorna szórakoztató műsora.

A zenei adó szeptember 18-ától már a UPC hálózatán is jelen van, így jelentősen nő országos lefedettsége. A Sláger TV a magyar előadóművészeknek és a magyar zenéknek biztosít méltó megjelenési lehetőséget.

A Sláger TV a Tematic Media Group szórakoztató csatornája, amelynek huszonnégy órás programja – igazi sztárokkal és valódi slágerekkel – szeptember 18-ától már a UPC kínálatában is elérhető.  „Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy év alatt a Sláger TV már Magyarország legtöbb háztartásában megtalálható és természetesen a határon túli magyar nézőkhöz is eljut műholdon, valamint a kábeltévék magyar programcsomagjában. A UPC hálózatán történő megjelenés igazi születésnapi ajándék, amit a csatorna születésnapján rendhagyó módon mi adhatunk a UPC digitális kábeltévé előfizetőinek. A Sláger TV így már az összes jelentős hazai kábelszolgáltatónál szerepel a csatornalistán” – mondta el Radu Morar, aki azt is hozzátette, hogy a legnépszerűbb zenei műfajok legjobb magyar előadóival kedveskednek a továbbiakban is nézőiknek.  

A szolgáltató döntése alapján a 354-es csatornán a Digital Bronze és Digital Gold csomagokban már elérhető a Sláger TV. Ezzel újabb 450 000 háztartásba juthatnak el az elmúlt évtizedek legnépszerűbb magyar pop-rock slágerei és az igazi hazai örökzöldek mellett az új nemzetközi és világzenei slágerek is. Élő koncertek, kívánságműsorok, zenés beszélgetések és tehetségkutatók szeptember 18-ától már a UPC hálózatán is.

Doga

Forrás: www.upc.huCímkék: UPC Sláger TV 

Hozzászólások

comments powered by Disqus