SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A TV az Apple következő nagy dobása?

Dátum: 2013-10-03 20:26:36   |  érdekes
Az Apple tényleg a TV-piac komoly szereplője akar lenni? Kinőtte a set-top-box üzletágat?

Időről időre újabb hírek, találgatások látnak napvilágot a sokak által várva-várt Apple TV-vel kapcsolatban. A legviccesebb az egészben, hogy minden egyes, az Apple háza tájáról érkező rejtélyes nyilatkozat mögött az Apple TV-t sejti a sajtó és a szakma.

Most épp Jean-François Mulé, aki nemrég csatlakozott az Apple csapatához műszaki igazgatóként, tett érdekes kijelentést a Twitteren. A bejegyzés mindössze annyiról szólt, hogy ő maga „valami nagy dolog részese” és ebből mindenki arra következett, hogy az Apple TV-ről van szó. Tény, hogy ennek jó alapot ad a tény, hogy a kábel TV iparban igazgatóként dolgozott.

Az Apple már rendelkezik egy Full HD set-top-box-szal, és egyesek szerint nem fog itt megállni, ha a televíziós iparról van szó. Ezzel kapcsolatban azt a nyilatkozta a cég, hogy utóbbi egy hobbi, a vállalat nagyban gondolkodik. Egy teljes TV szettet szeretne eladni, nemcsak egy kis dobozt.

„Azok az emberek, akik már rendelkeznek vele, nagyon elégedettek vele. De szükségünk van még valamire, amivel részesei lehetünk a piacnak, hogy komoly kategóriaként tekintsenek ránk.” – nyilatkozta az Apple ügyvezetője, Tim Cook.

Forrás: techradar.com



Címkék: Apple TV set-top-box 

Hozzászólások

comments powered by Disqus