SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A UPC Discovery csatornákkal megy a Digi ellen

Dátum: 2012-12-04 16:37:57   |  hír
A UPC Magyarország és a Discovery Networks CEEMEA a mai napon bejelentette, hosszú távú megállapodást kötöttek arról, hogy a UPC ezentúl a Discovery Networks teljes tévécsatorna portfolióját szerepelteti digitális kábeltelevíziós kínálatában.

A UPC előfizetői így hamarosan a már megszokott Discovery Channel és az Animal Planet mellett a Discovery Science, a Discovery World, az ID Investigation Discovery és a TLC csatornákat is láthatják, sőt a Discovery HD Showcase mellett az Animal Planet HD is elérhető lesz.

Annak érdekében, hogy az új tartalmak már a karácsonyi időszakban is minél több érdeklődő néző számára láthatóak legyenek, a UPC december 11-étől tesztjelleggel minden digitális kábeltelevíziós előfizető számára elérhetővé teszi az összes Discovery-csatornát. Így január 15-ig a digitális alapcsomag előfizetői is láthatják a Discovery Networks teljes csatornakínálatát. 2013. január 15-étől azután a Discovery Channel, az Animal Planet, a TLC és az ID Investigation Discovery a digital bronze alapcsomagban, míg a Discovery World és a Discovery Science pedig a digital gold csomagban lesz elérhető.
 
Kapcsolódó hírek:

Teljesen kikerültek a Discovery csatornák a Digi kínálatából
A Discovery szerződésszegésről beszélCímkék: UPC Digi Discovery 

Hozzászólások

comments powered by Disqus