SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A UPC DTH négy országban is elérhetővé teszi a Fine Living és a Food Network csatornát

Dátum: 2015-03-05 19:54:14   |  hír
Szerző: dorka
A UPC DTH tovább bővíti kínálatát a Scripps Networks International két gasztro- és életmód-csatornájával, amelyek szórakoztatva kalauzolják a nézőket az élet több területére.

2015. április 7-től a Scripps Networks International által üzemeltetett Fine Living és Food Network csatorna műsorait élvezhetik Magyarországon a UPC Direct, Csehországban és Szlovákiában a freeSAT, Romániában pedig a Focus Sat ügyfelei. Ezek mellett a Duna HD is elérhetővé válik a UPC Direct ügyfelei számára.

A Food Network, a világ vezető gasztro-, szórakoztató és életmód-csatornája márciusban mutatja be új, nagy várakozások övezte show-ját, amely a Siba asztala: Válogatott finomságok címet viseli, és a Food Network szakácsa, Siba Mtongana főszereplésével kerül adásba. A főzőshow-ban Siba a modern Dél-Afrika gazdag gasztrokultúráját ismerteti meg a nézőkkel. A barátai részvételével rendezett vacsorapartikon Siba olyan gyors főzési tippeket mutat be, amelyek segítségével szenzációs ételeket varázsolhatunk az asztalra.

Az innovatív lakberendezőket, dizájnereket, életmódgurukat és szakácsokat a világ minden tájáról felvonultató Fine Living csatorna olyan műsorokkal bővíti kínálatát, mint például a Killer Kitchen Makeover, amelyben a két unokatestvér és jóbarát, Anthony Carrino és John Colaneri idejétmúlt, kényelmetlen otthonok nagy lélegzetű átalakításával valósítja meg a tulajdonosok titkos álmait. A Keasha’s Perfect Dress műsorban a divat iránt elhivatott híres esküvői stylist, Keasha Digsby egy felkapott esküvői ruhaszalonba kalauzolja el a nézőket: izgalmas ruhapróbáknak, átalakításoknak, nagy reményeknek és nehéz döntéseknek lehetünk tanúi – végigkísérhetjük a menyasszonyok küzdelmekkel teli útját az álomruha megtalálásáig.

A Food Network a 92-es programhelyen lesz elérhető a UPC Direct Direct+ és a freeSAT plus csomagjában, a Focus Sat előfizetőinek pedig a Mozaic csomagban. A Fine Living  a 91-es programhelyen található majd a UPC Direct Direct+ és a freeSAT plus csomagokban, a Focus Sat előfizetői pedig  a Familia csomag részeként érik el a csatornát. A UPC Direct ügyfelei a 7-es programhelyen érik el a Duna HD csatornát.

Annak érdekében, hogy az új csatornák számára helyet szabadítson fel a UPC DTH, törli kínálatából a Blackbelt TV és a Sport Klub adókat.Hozzászólások

comments powered by Disqus