SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

American Crime – Bűnök és előítéletek márciustól a FilmBox Prémiumon

Dátum: 2016-02-22 14:21:31   |  hír
Szerző: doga
Két új sorozattal is gazdagodik a FilmBox kínálata márciusban.

Az egyik a Bűnök és előítéletek, amely olyan Oscar-díjra jelölt színészeket is felvonultat, mint Felicity Huffman a Született feleségekből. A sorozat 3 Golden Globe és 10 Primetime Emmy Award jelölést is kapott 2015-ben. A másik újdonság egy dán krimi sorozat, ami A pók címet viseli. Ezeken kívül összeszedtünk még néhányat a FilmBox csatornáin futó sorozatokból, hogy addig is legyen mivel elütni az időt.

A FilmBox csatornáin olyan sorozatokat nézhetünk hétről-hétre, amelyek egyedülállóan csak a FilmBox kínálatában szerepelnek magyar szinkronnal. Ez a sor bővül márciusban még két sorozattal.

Az Egyesült Államokban is sikerrel sugárzott Bűnök és előítéletek c. sorozatot március 3-tól láthatjuk a FilmBox Premiumon. Az Oscar-díjra jelölt Felicity Huffman (Született feleségek) és az Oscar-díjas Timothy Hutton (Átlagemberek) játsszák a főszerepet ebben a lebilincselő drámasorozatban, amely egy brutális gyilkossági ügy utáni nyomozásról szól. Egy háborús veterán otthonát ismeretlen tettesek rohanják meg és végeznek a férfival. Az ezt követő nyomozás minden résztvevő életét felforgatja, amikor kiderül, hogy faji indítékok is közrejátszhattak az elkövetésben. A Kaliforniában zajló cselekmény feltárja az amerikai jogrendszer komplexitását az áldozatok és a gyanúsítottak családjának szemén keresztül. A Bűnök és előítéleteket tíz kategóriában jelölték Primetime Emmy-díjra, a magyar nézők pedig a FilmBox Premiumon láthatjuk minden csütörtökön, 21 órától.

A másik újdonság egy hat részes, dán mini-sorozat A pók címmel, amelyben egy fiatal riporter, Bjarne Madsen (Jakob Cedergeren) életét követhetjük nyomon a II. világháború utáni időszakban. Koppenhágában járunk 1949-ben, ahol a zöldfülű, de lelkes riporter egy maffiaszindikátus feketepiaci ügyeibe mászik bele a címlapsztori reményében. Egy régebbi kollégája felkarolja, és együtt vetik bele magukat a város sötét titkaiba. A történet lazán követi egy megtörtént esemény szálait, a sorozat pedig kiemelkedő példája a dán krimik film noir-jának. A pók péntekenként dupla résszel kerül a képernyőre a FilmBox Plus műsorán, először március 11.-én, 21 órától.

A februárban nagy sikerrel bemutatott Texas felemelkedésétől (FilmBox Premium, szombatonként 21.00-kor) és a fagyos északi-sarkon található, véres titkokkal terhelt Fortitude kisvárosbeli nyomozástól (FilmBox Premium, péntekenként 21:00-kor) sem kell búcsút vennünk, hiszen ezeket márciusban is sugározzák tovább. Továbbra is láthatjuk az Utolsó című kanadai gengsztersorozatot a FilmBoxon, csütörtök esténként, illetve A hosszú út hazáig című ausztrál drámasorozatot, a FilmBox Pluson. A tinédzserekről sem feledkezett meg a csatorna, hiszen a Puberty Blues-t továbbra is nyomon követhetjük a FilmBox Extra HD-n, péntekenként 21 órától – a sorozat két tinilány felnőtté válásáról szól az 1970-es években. A szex, szerelem és generációs különbségeket a központba állító széria Kathy Lette és Gabrielle Carey kultikus regénye alapján készült.

Doga

Forrás: FilmBox



Címkék: FilmBox 

Hozzászólások

comments powered by Disqus