SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Az LG minden netes eszközt összeköt a tévéjével

Dátum: 2013-12-04 20:23:30   |  érdekes
Szerző: dorka
Az LG lesz az első vállalat, amely alkalmazza az AllJoyn nyílt forráskódú szoftvert az okostévé platformjai esetében.

Az AllJoyn, amely az Qualcomm Innovation Center fejlesztése, azért jött létre, hogy egy közös nyelvet hozzon létre az internetes eszközök között, márkától és operációs rendszertől függetlenül. Ez az új, több eszközös környezet számos új lehetőséget kínál az LG okostévé-tulajdonosok számára, az eszközök közötti kapcsolat új szintjeit nyitva meg.

„Az LG lehetővé fogja tenni felhasználói számára, hogy nagyobb erőfeszítés nélkül tudják egymáshoz csatlakoztatni a hálózati eszközeiket otthonukban, és továbbra is erős elköteleződést mutat az új generációs konvergenciás technológiák iránt.”

alljoyn

A szoftver keretrendszere lehetővé teszi az eszközök és alkalmazások számára, hogy könnyedén különböző gyártók, operációs rendszerek jelentette akadályok nélkül kommunikáljanak egymással.

Az LG az AllJoyn segítségével teremt platformot több eszköz számára, hogy egyszerre kommunikáljanak az LG okostévékkel, olyan környezetet teremtve, amiben a felhasználók új módokon léphetnek interakcióba. Számos okostévé és tablet, amely különböző operációs rendszerekkel működik használhatja ugyanazt a programot az LG okostévén.



Hozzászólások

comments powered by Disqus