SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Az M77 és a SES DTH kapacitásbővítét hajtott végre

Dátum: 2012-07-07 12:13:47   |  
A SES S.A. bejelentette, hogy transzponder kapacitás bővítésére vonatkozó megállapodást kötött az M77-tel, a luxemburgi központú műholdas televízió szolgáltató M7 Csoport testvérvállalatával.

 

Az új transzponder a 23.5 keleti földkörüli pozícióból Csehországban és Szlovákiában továbbítja Direct-to-Home (DTH) szolgáltatás keretében az M77 csatornáit. Az M77 ezen országokban a DTH szolgáltatást Skylink és CS Link márkanevek alatt végzi, és több mint 2 millió fogyasztót ér el. Az M7 és az M77 összesen 13 ASTRA műholdon elhelyezett transzpondert használ (négyet a 19.2 K és kilencet a 23.5 K pozíciókon).
”Örömmel tölt el bennünket, hogy az M7-et és M77-et támogathattuk sikeres bővülésük során, amikor hazai piacukról, a Benelux államokból kiindulva az osztrák és a kelet-közép-európai piacra léptek,” mondta Ferdinand Kayser, a SES kereskedelmi igazgatója. ”Ez a megállapodás is bizonyítja, hogy képesek vagyunk tökéletes feltételeket biztosítani olyan európai piaci szereplők számára, akik műsorszórásukat fejleszteni szándékoznak.” 
Kees Färber, az M77 igazgatóságának tagja kijelentette: “Ezen új kapacitással újabb nagy lépést tettünk a közép-európai növekedésünk érdekében, és lehetővé vált számunkra, hogy még jobb szolgáltatást nyújtsunk helyi műsorszolgáltatóinknak és ügyfeleinknek. Mindez tovább erősíti az ASTRA 23.5 keleti pozíciót, mint a legnépszerűbb DTH pozíciót piacaink számára.”

Az M7 és az M77 DTH több mint 3,5 millió háztartás számára nyújt szolgáltatást Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, Ausztriában, Csehországban és Szlovákiában, olyan márkanevek alatt, mint CanalDigitaal, TV Vlaanderen, TéléSAT, AustriaSat, Skylink és CS Link.

 

Forrás: SESCímkék: SES DTH műholdas TV 

Hozzászólások

comments powered by Disqus