SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Az okostévé a kulcs a sikerhez

Dátum: 2013-10-16 21:18:26   |  érdekes
Szerző: dorka
Az internetkapcsolatos és okostévék a legfontosabb eszközök egy szolgáltató számára a jövőben a tartalomszolgáltatás szempontjából, az Irdeto kutatása szerint.

Smart-TV400Az IBC 2013-as kiállításon végzett felmérés kitöltőinek 41%-a úgy látta, hogy az okostévék kulcsfontosságú szerepet töltenek be a jövőben a szolgáltatók stratégiájában, 33% szerint pedig a tabletek lesznek a jövőbeli növekedéshez vezető eszközök.

„A trendekre irányuló kutatás, amelyet az IBC-n végeztünk csak megerősítette a többképernyős szolgáltatások fontosságát.” – véli Godert Burghard az Irdeto Marketing elnökhelyettese. „A műsorszolgáltatóknak a megfigyelési fázisból tovább kell lépniük, és a többképernyős élményre koncentrálni, mert ez hoz majd bevételt és eredményez lojalitást. A szolgáltatól nem feledkezhetnek meg a fenyegető illegális letöltésekről sem, amely megköveteli, hogy lehetővé tegyék, egyszerre több tartalmat is elérhessen a felhasználó különböző ablakokban, a földrajzi elérhetőséget, és a felhasználó képzését.”

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus