SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

CES 2014: A mobileszközök helyettesítik a tévét?

Dátum: 2014-01-08 21:11:08   |  érdekes
Szerző: dorka
Az amerikaiak 53%-a gondolja úgy, hogy az okostelefonok, tabletek 8 éven belül az otthoni szórakozás legfontosabb eszközei lesznek.

A megkérdezettek 31%-a még korábban, már 5 éven belül számít a mobileszközök hatalomátvételére az Irdeto által végzett felmérés alapján.

A 2014-es CES-en hozták nyilvánosságra a felmérés eredményeit, amelyet 1000 amerikai felnőtt körében végeztek el decemberben. A szórakoztató tartalmak nézésére vonatkozó információk összegyűjtése volt a cél, és kiderült, hogy azért még mindig a hagyományosnak mondható tévézés az otthoni szórakozás királya az Egyesült Államokban.

Az amerikai nézők 65%-a a mai napig az adás eredeti időpontjában szereti nézni kedvenc tartalmait, mindegy, hogy tévén vagy mobil eszközön keresztül. A 18 és 24 év közöttiek egyben szereti megnézni a sorozatokat, anélkül, hogy egy hetet vagy még többet kellene várnia a következő részre.

Egy Ultra HD tévé megvásárlása iránt a megkérdezettek 18%-a érdeklődik nagyon, 40% valamelyest.16% egyáltalán nem nyitott az új technológia iránt.

Forrás: broadbandtvnews.com



Hozzászólások

comments powered by Disqus