SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Chris Evert teniszlegenda a Eurosportnál

Dátum: 2015-04-24 09:00:00   |  érdekes
Szerző: dorka
Chris Evert, a tenisz történetének egyik legsikeresebb teniszezőnője a legtöbb teniszt közvetítő, vezető sportcsatorna, az Eurosport csapatához igazol az idei French Open alatt.

A párizsi Roland Garros-on május 24. és június 7. között megrendezésre kerülő teniszbajnokság eseményeire az egykori világelső és 18-szoros Grand Slam győztes Evert  kíséri el az Eurosport nézőit.

Chris Evert lesz a sztárja a párizsi salakpályás Grand Slam alatt látható vadonatúj  és exkluzív ‘Tennis For Evert’ című műsornak is, amelyet Barbara Schett, az Eurosport jól ismert szakértője, a tenisz világranglista egykori 7. helyezettje vezet.

Chris Evert az események kellős közepéből, a Roland Garrosról, rekordszámú hét Francia Open győzelmének helyszínéről, az Eurosport stúdiójából kommentálja majd az eseményeket, felhasználva ehhez páratlan tapasztalatát és betekintést nyújtva abba a komplex, rendkívüli fizikai és szellemi kihívást jelentő küzdelembe, amelyet a játékosok ilyenkor átélnek.

Chris Evert a szerződés aláírása kapcsán elmondta: „A világ egyik  legtekintélyesebb sportcsatornájának számító Eurosport híres a Grand Slam tornákról nyújtott izgalmas és innovatív közvetítéseiről. A Roland Garros különleges helyet foglal el a szívemben, hiszen itt arattam  életem első és utolsó, azaz 18. Grand Slam győzelmét. Megtiszteltetés számomra, hogy tagja lehetek az Eurosport csapatának és megoszthatom a nézőkkel mindazt, amit egykori sportolóként, bajnokként erről a tenisztornáról és a mostani játékosokról tudok.”

A június 6-án sorra kerülő női döntőben Evert élőben kommentálja majd a mérkőzést a brit Eurosporton és csatlakozik a csatorna másik sztárja, a háromszoros French Open világbajnok Mats Wilander ‘Game, Set and Mats’ című műsorához, hogy kivegye részét a női teniszdöntők előtti és utáni elemzésekből.



Hozzászólások

comments powered by Disqus