SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Chromecast támogatás a MinDig TV Appllikációban

Dátum: 2015-12-18 16:48:14   |  érdekes
Szerző: doga
Jó hírünk van azok számára, akik rendelkeznek Chromecast eszközzel, mert mostantól a MinDig TV mobil alkalmazás Android és iOS verziója alkalmas az élő adásokat és videókat átküldeni Chromecast segítségével a TV készülékére.

Androidon már most, iOS eszközökön pedig várhatóan még karácsony előtt lesz rá lehetőség, hogy Chromecast segítségével a MinDig TV Applikációban indított adásokat és videókat pár könnyed mozdulattal áttegye televíziója képernyőjére, így az okoseszközön megszokott tartalmakat nézze akár a lakás legnagyobb képernyőjén is.

Mire van szükségem?

  • egy Chromecast eszközre, amely csatlakoztatva van TV készülékéhez (a Chromecast használatához és beállításához részletes információkat talál angol nyelven)
  • arra, hogy a Chromecast eszköz és a MinDig TV mobil alkalmazást futtató készüléke ugyanarra a Wifi-hálózaton legyen

Hogyan használjam?

  • Android:

Töltse le a MinDig TV mobil alkalmazást a Google Play-ből.

Készülékén a Wifi-beállításoknál válassza azt a Wifi-hálózatot, amelyet a Chromecast is használ. (Amennyiben nem tudja, melyik az, TV készülékén váltson át a Chromecast eszközre. Az eszköz neve alatt találja, milyen Wifi-hálózatra csatlakozik.)

Indítsa el a MinDig TV-alkalmazást, majd válassza ki kedvenc videóját vagy csatornáját és indítsa el. Lejátszás közben megjelenik a Chromecast gomb, érintse meg és válassza ki saját Chromecast-eszközét.

Élvezze TV készülékén a műsorokat az egész családdal!

Leállításhoz ismét indítsa el a videót, és a lejátszón lévő Chromecast gombot érintse meg, vagy az értesítési központban érintse meg az indításkor megjelent Chromecast-értesítést.

  • IOS:

Töltse le a MinDig TV mobil alkalmazást az App Store-ból.

Készülékén a Wifi-beállításoknál válassza azt a Wifi-hálózatot, amelyet a Chromecast is használ. (Amennyiben nem tudja, melyik az, TV készülékén váltson át a Chromecast-eszközre. Az eszköz neve alatt találja, milyen Wifi-hálózatra csatlakozik.)

Indítsa el a MinDig TV-alkalmazást, majd érintse meg a felső menüben megjelenő Chromecast-ikont. A megjelenő Chromecast-eszközök közül válassza azt, amelyre csatlakozni szeretne.

Indítson el egy élő adást vagy videót és élvezze TV készüléken a műsorokat az egész családdal!

Leállításhoz ismét érintse meg a felső menüben található Chromecast ikont és válassza a leállítás opciót.

Jó szórakozást!

Doga

Forrás: www.mindigtv.hu



Címkék: MinDig TV Chromecast 

Hozzászólások

comments powered by Disqus