SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

CNBC a UPC Direct kínálatában

Dátum: 2014-04-06 19:30:59   |  hír
Szerző: dorka
A UPC Direct Light csomag előfizetői számára mostantól a CNBC hírcsatorna is elérhető Magyarországon.

A CNBC az üzleti hírek és pénzügyi információk világszerte elismert és vezető közvetítője, mely valós időben jelentkezik a legfrissebb és legfontosabb piaci adatokkal. A csatorna műsorai egyedülálló összefoglalókat adnak a legérdekesebb hírekről, továbbá üzletvezetőkkel, politikai szereplőkkel készített részletes elemzések és interjúk is láthatók. Olyan műsoroknak köszönhetően, mint a Squawk Box, a Worldwide Exchange és a European Closing Bell, a CNBC tempós, izgalmas üzleti beszámolói létfontosságú információforrást jelentenek a felsővezetők, a pénzügyi szektor, illetve minden olyan európai üzletember számára, aki érdekelt a tőkepiac területén, vagy befektetései és vagyona megóvására törekszik. Mindezen túl esténként és hétvégenként sport- és egyéb aktuális hírek, izgalmas ismeretterjesztő filmek, valamint olyan szórakoztató műsorok várják a nézőket a csatornán, mint a The Tonight Show Jimmy Fallonnal.

„Örömünkre szolgál, hogy a UPC Direct magyarországi, a FreeSAT csehországi és szlovákiai, valamint a Focus Sat romániai kínálatát kibővíthettük a CNBC csatornával. Ezzel ismét tovább gyarapíthattuk eddig is változatos kínálatunkat, még több tartalmat biztosítva ügyfeleinknek az üzleti és a pénzügyi hírek világából” – mondta el Jim Helfgott, a UPC DTH marketing és értékesítési alelnöke.

„A UPC DTH-val kötött megállapodásunk révén már a közép- és kelet-európai nézők számára is elérhetővé váltak a legfrissebb globális üzleti hírek és elemzések. - tette hozzá Jacqueline Lam, a CNBC Nemzetközi Terjesztésért felelős elnökhelyettese - Egyre sikeresebb a terjeszkedésünk a régióban, ami jól mutatja, hogy az itteni műsorszolgáltatók is elismerik a CNBC piaci tapasztalatait.”

A CNBC a BBC World News csatornát váltja fel a kínálatban. A CNBC a 152-es csatornán érhető el (HD-kompatibilis set-top box segítségével), angol nyelven.



Címkék: cnbc upc direct csatorna 

Hozzászólások

comments powered by Disqus