SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Ingyenes tesztidőszak 10 napig a Filmbox csatornákon!

Dátum: 2013-04-22 21:08:26   |  hír
Több száz film, 10 napig, 4 kódolatlan prémium csatornán – ezt kínálja a FilmBox április 26. és május 5. között.

Április 26. és május 5. között 10 napig kódolatlanok lesznek a FilmBox prémium csatornái, a FilmBox Extra, a FilmBox Extra 1, a FilmBox Family és a FilmBoxHD.

A FilmBox Extra és FilmBox Extra 1 a legválogatósabbak számára is széles kínálatot biztosít, a FilmBox Family közös családi élményt kínál egészestés rajz-, mozi- és animációs filmek, valamint sorozatok segítségével, a FilmBox HD-n, ahogy a neve is mutatja, HD minőségben mozisikerek, világsztárok láthatóak.

A kódolatlan napok az alábbi szolgáltatóknál foghatók: Hello Digital, Invitel, PR-Telecom, Tarr Kft, T-Home, UPC, UPC Direct, Vidanet, Celldömölki Kábeltelevízió, Com.unique, DielNet, EuroCable, IP-Park, Lát-Sat, Micro-Wave, Naracom, Netkom, PARISAT, Pick-Up, RöszkeNet, SághySat, Szarvasi Általános Informatika.

A csatornák által kínált több száz film között a következő alkotások lesznek: Chloe, Lucky Luck: Irány a vadnyugat, El camino: Az út, Tökéletes katona 3. - Egy új kezdet, Asterix az olimpián, Alkonyat - Napfogyatkozás, Barney és a nők, Kémkölykök 4D: A világ minden ideje, Warrior - A végső menet, Kecskebűvölők, London Boulevard, A Rúzs és vér című sorozat, Didier, Állati mesék 2,3, Taxi 4, Miss Daisy sofőrje és Superhero. De természetesen a lista közel sem teljes.Hozzászólások

comments powered by Disqus