SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Jön a hangirányítás: a Google TV véletlenül elszólta magát

Dátum: 2012-10-16 21:55:02   |  érdekes
A hanggal történő irányítás hamarosan megérkezik a Google TV platformra, és ezt egy videóval is megerősítette a cég, majd hirtelen törölte is. Véletlenül fedte fel az új funkciót a Google?

A Google készítette klip, amely a hangirányítást mutatja be, hamar eltűnt a publikussá tett videók közül. A felvétel azt mutatta be, hogyan tudja a néző a hangjával irányítani a TV-t, felfedezni új csatornákat és programozni a készüléket. A Next Web, amely még a törlés előtt látta a valószínűleg véletlenül kiposztolt videót, elmondta, hogy a keresés is sokkal kifinomultabb lesz az új funkciónak hála. Ha a felhasználó keresés parancsot ad ki és egy adott műsor nevét is kimondja, akkor a Google megkeresi a TV műsorban és az online videós adatbázisok listáiban egyaránt. A klipben még Peter Sherman, a Google TV marketing menedzsere is demonstrálja, hogyan lehet hanggal csatornát váltani és különböző alkalmazásokat futtatni.

 
 
A Google múlt héten jelentette be, hogy frissítette a Google Play alkalmazást a Google TV számára, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kölcsönözzenek vagy megvásároljanak televíziós műsorokat, filmeket és zenéket, közvetlen az üzletből. Látszik, hogy a cég továbbra is nagy hangsúlyt fektet a Google TV fejlesztésére és népszerűsítésére, és biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan a véletlenül közzétett videót is viszont látjuk még.

 

Forrás: The Next Web



Ezt olvasta már?

Vége a Google TV-nek

Hozzászólások

comments powered by Disqus