SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Kódolatlan FilmBox Premium-hét a Telekomnál

Dátum: 2015-11-24 13:33:53   |  hír
Szerző: doga
A Magyar Telekom digitális TV-előfizetőinek november utolsó hetében kódolatlanul sugározza a FilmBox Premium mozicsatorna kínálatát.

A FilmBox Premium a mozizás ínyenceinek kínál prémiumválogatást a sztárokat felvonultató mozifilmek széles skálájából. November utolsó hetében a FilmBox Premium a bónuszcsatorna a Magyar Telekom digitális kínálatában. Azoknak az előfizetőknek, akik hozzáférnek a szolgáltató digitális platformjához, ingyenesen elérhető a FilmBox Premium csatornája. A FilmBox Premium különleges kínálatot biztosít a mozizás ínyenceinek. A programban díjnyertes filmek és prémiumválogatások szerepelnek a legjobb európai és tengerentúli alkotásokból.

A FilmBox Premium ebben a hónapban is a legismertebb sztárokkal kínál egész estét betöltő szórakozást a család minden tagjának. A krimik kedvelőinek szól a csatorna egyik premierfilmje, A mocskos zsaru Nicolas Cage és Eva Mendes főszereplésével, valamint a Michael Clayton, amelynek George Clooney nem csupán főszereplője, de producere is. További közkedvelt sztárokat felvonultató produkciók az Emlékezz rám című romantikus dráma Robert Pattinsonnal, szintén ebben a kategóriában látható a Nathalie második élete Audrey Tautou főszereplésével, valamint Mel Gibson és Jodie Foster vígjátéka, A hódkóros.

A legfiatalabbak novemberben is nyomon kísérhetik Astro Boy és Harisnyás Pippi kalandjait, illetve az egész család számára közös élményt nyújt az élőszereplős Asterix az Olimpián, amelyben Alain Delon Cézár szerepében mutatkozik be, Gérard Depardieu pedig ismét Obelixként látható.

Doga



Címkék: FilmBox Magyar Telekom 

Hozzászólások

comments powered by Disqus