SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Kódolatlan hetek a Viasat History csatornán!

Dátum: 2015-05-21 15:57:58   |  hír
Szerző: doga
Két hétig korlátlanul elérhető a Viasat History csatorna a MinDig TV nézők számára.

A Viasat csoport tematikus csatornája, a Viasat History műsora 2015. május 22. és június 5. között minden MinDig TV néző számára, közel 800 ezer háztartásban lesz elérhető. A pünkösdi időszakban a MinDig TV applikációban is élőben követhető lesz a csatorna műsora.

A Viasat Hungária Zrt. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a MinDig TV felhasználók számára 2015. május 22-től június 5-ig kódolatlanul lesz elérhető Magyarországon a Viasat History tematikus csatorna. A MinDig TV nézői ezáltal olyan közkedvelt sorozatokat érhetnek el, mint a Mítoszvadászok, Múzeumi rejtélyek, Nagy Károly mítosza, a Tiltott történelem vagy Az ókori világok.

A csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen, a 24-es programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Viasat History csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A május 23-25. közötti hosszú hétvége alatt a Viasat History csatorna élő műsora megtalálható lesz a MinDig TV applikációban is. A közel 1 millió letöltéssel rendelkező népszerű applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

Doga

Forrás: www.mindigtv.hu



Hozzászólások

comments powered by Disqus